3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας

Η Ένωση Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος
στο πλευρό κάθε ΜΗΤΕΡΑΣ

Περισσότεροι από 100 διακεκριμένοι επιστήμονες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα λάβουν μέρος στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής και Γυναικολογίας, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Υγεία της Μητέρας, του Παιδιού και της Γυναίκας.

Διόλου τυχαία, το Συνέδριο που διοργανώνει η Ένωση Μαιευτήρων – Γυναικολόγων Ελλάδος (ΕΝ.Μ.Γ.Ε.), στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί από τις 6 ως και τις 8 Μαΐου, μέχρι δηλαδή και την Ημέρα της Μητέρας.

Στο Συνέδριο θα αναπτυχθούν οι τελευταίες διαγνωστικές και θεραπευτικές εξελίξεις σε τομείς, όπως:

  • Γυναικολογική ογκολογία
  • Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή/Εξωσωματική γονιμοποίηση
  • Παθήσεις του μαστού
  • Παιδική και εφηβική γυναικολογία
  • Κυήσεις υψηλού κινδύνου
  • Ενδοσκοπική χειρουργική 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους συμμετέχοντες θα έχουν και τα δύο δορυφορικά συμπόσια. Το ένα θα αφορά τις καινοτόμες μεθόδους διάγνωσης γενετικών ανωμαλιών του εμβρύου στην κύηση και το άλλο την εμφάνιση νέων αντισυλληπτικών φαρμάκων.

Στο πλαίσιο του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαιευτικής και Γυναικολογίας, θα διεξαχθεί debate για το δικαίωμα κάθε γυναίκας να ζητήσει, από τον γιατρό της, τοκετό δια καισαρικής τομής.

Η παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου για νοσηλευτικό προσωπικό και φοιτητές είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Συνεδρίου και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής:

DR. ΛΟΥΚΑΣ Δ. ΚΛΕΝΤΖΕΡΗΣ CCST(UK) MD(Sheffield) FRCOG (London), Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Sheffield-Αγγλίας, Ακόλουθος Βρετανικού Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων & Γυναικολόγων, π. Αναπλ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Warwick-UK, Διευθυντής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου CARDIFF-UK, Κιν. 6947327810, email: lukasdk99@gmail.com


Γραμματεία οργάνωσης: Στέλλα Διακοπούλου, Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343, Τηλ. +30 210 60 74 205, Fax  +30 210 60 74 222, E-mail s.diakopoulou@mdcongress.gr
Web site Συνεδρίου: www.enmge2016.mdcongress.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *