Πέταξαν το μητρικό γάλα της Αλίσα Μιλάνο στο Χίθροου

Πέταξαν το μητρικό γάλα της Αλίσα Μιλάνο στο Χίθροου

Tης επέτρεψαν να πάρει μαζί της κάποια καλλυντικά και το σαμπουάν της αλλά όχι τα 248 ml γάλακτος που κουβαλούσε για να ταΐσει αργότερα την 7 μηνών κόρη της…

Η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με τους υπευθύνους του ελέγχου πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της και δημιουργήθηκε ένας απίστευτος πανικός επειδή είχε μαζί της 284ml μητρικό γάλα.

Η Αλίσα Μιλάνο, τον περασμένο Απρίλιο, μπλοκαρίστηκε από τους υπαλλήλους, που της επέτρεψαν να πάρει μαζί της κάποια καλλυντικά και το σαμπουάν της, αλλά την ενημέρωσαν ότι δεν μπορούσε να έχει στο ταξίδι το μπουκάλι με το μητρικό γάλα, γιατί σύμφωνα με τους κανόνες του Χίθροου, αν έχεις μητρικό γάλα πρέπει να έχεις και το μωρό! 

Η ηθοποιός πρότεινε να μοιράσει την ποσότητα σε δύο μπουκάλια για να μην ξεπερνά το το επιτρεπόμενο όριο, αλλά οι υπάλληλοι αρνήθηκαν. Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστεί να πετάξει το γάλα και να εκθέσει την κατάσταση που έζησε μέσω Twitter. 
«Ποιος ο λόγος να έχω το γάλα μου σε μπουκάλι αν μπορούσα να θηλάσω την κόρη μου;», έγραψε στον λογαριασμό της, που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση η Μιλάνο, που έκανε μεγάλη φασαρία.

Δημοσίευση: 24/12/2015
ΠΗΓΕΣ: thetoc.grdailymail.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *