Πώς ο θηλασμός ένωσε μια νύφη με τις καλύτερες φίλες της (ΦΩΤΟ)

Πώς ο θηλασμός ένωσε μια νύφη με τις καλύτερες φίλες της (ΦΩΤΟ)

 Όταν οι γυναίκες μοιράζονται στιγμές φιλίας και μητρότητας… 

Οι φίλες κάνουν σχεδόν τα πάντα μαζί! Σωστά; Ακόμη και το να θηλάζουν τα μωρά τους! Τουλάχιστον, αυτή είναι η ιστορία πίσω από αυτή τη γλυκιά φωτογραφία μιας νύφης και των τριών καλύτερων φιλενάδων της, που θηλάζουν τα παιδιά τους λίγο πριν η νύφη συναντήσει τον γαμπρό!

Η φωτογράφος Lindsay Palmer απαθανάτισε αυτό το στιγμιότυπο σε ένα γάμο στο Οντάριο του Καναδά, καθώς η νύφη Jamie Riddell και οι τρεις καλύτερες φίλες της είχαν συναντηθεί για να φτιάξουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους- εν μέσω διαλειμμάτων θηλασμού!
“Ως φωτογράφος, έχω επικεντρωθεί στην αφήγηση μέσω εικόνων”, λέει η Palmer. “Και όπως αποδείχθηκε και οι τέσσερις γυναίκες σε αυτή τη γαμήλια τελετή ήταν θηλάζουσες μητέρες. Ακριβώς πριν βάλουν τα νυφικά φορέματά τους, όλες χρειάζονταν να φροντίσουν τα μικρά τους, έτσι τα θήλασαν ταυτόχρονα και ζήτησαν μια φωτογραφία αυτής της ιδιαίτερης στιγμής της ζωής τους, όπου μοιράζονταν τη φιλία και τη μητρότητα”.
Αυτή η εικόνα είναι ιδιαίτερα συγκινητική και για την ίδια την Palmer, επειδή κι εκείνη έπρεπε να κάνει διαλείμματα για να θηλάζει το δικό της μωρό!
“Αυτή η εικόνα έχει ιδιαίτερη σημασία για μένα διότι τυχαίνει να έχω ένα μόλις 3 εβδομάδων βρέφος που έπρεπε να θηλάζω καθώς φωτογράφιζα αυτή τη γαμήλια ημέρα, λέει. “Το πάρτυ αυτού του γάμου ήταν τόσο εξυπηρετικό και στις δικές μου ανάγκες θηλασμού και μητρότητας!”.
Και μετά από όλα αυτά, ποιος ξέρει καλύτερα από αυτές τις τέσσερις μαμάδες ότι όταν ένα μωρό πρέπει να φάει… πρέπει να φάει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *