Ένα μεγάλο ευχαριστώ!! (ιστορία θηλασμού)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ!! (ιστορία θηλασμού)

Η σχέση μου μαζί σας είναι πλέον 9 μηνών!!!

Έγκυος 6 μηνών συνειδητοποίησα ότι δε γνωρίζω το σημαντικότερο “πράγμα”: πώς να θηλάζω! Έμαθα λοιπόν από σας. Διάβασα όλα τα άρθρα του mitrikosthilasmos.com, ήρθα στα σεμινάριά σας και ρούφηξα τις συμβουλές και τις συστάσεις σας… Και μετά γέννησα. Και τότε το ταξίδι ξεκίνησε!

Ο θηλασμός ήταν ό,τι ευκολότερο υπήρξε. Κανένα πρόβλημα. Μεγάλη αυτοπεποίθηση, σιγουριά ότι θα τα πάμε καλά με τον μικρούλη και επίγνωση γιατί ΗΞΕΡΑ!

Αυτός είναι και ο λόγος που σας γράφω. Να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο που δεν αποτυπώνεται με γράμματα και να τονίσω ότι χάρη σε σας η παραπληροφόρηση, οι γνώμες, οι απόψεις όλων των άλλων έπαψαν να με αφορούν γιατί πίστευα μόνο όσα διάβαζα από σας.

Ο θηλασμός τώρα περιορίστηκε το πρωί και το βράδυ γιατί ξεκινήσαμε τις στέρεες τροφές αλλά για να σας πω την αλήθεια εγώ συνεχίζω στα “κρυφά” γιατί το μωρό μου και εγώ αποφασίσαμε να ηρεμούμε παρέα.

Παρέα λοιπόν θα συνεχίσουμε και γρήγορα θα επιθυμήσω να κάνω και δεύτερο παιδί γιατί η ευτυχία διογκώνεται όταν το προσπαθείς.

Θέλω να πω και κάτι στις νέες μανούλες: ο ύπνος μας δε θα είναι ποτέ ξανά ήρεμος, η κούρασή μας συνεχώς θα μεγαλώνει, η μέση μας σε λίγο θα ουρλιάξει, τα νεύρα ή η ψυχική κούραση και το άγχος μπόλικο και τα δύο χέρια με τα δέκα δάχτυλα μοιάζουν τόσο λίγα για να τα κάνουν όλα… Όμως, ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά του μπέμπη ή της μπέμπας σβήνουν τα πάντα! Η χαρά αυτή θα ναι από εδώ και πέρα!!

Καλή συνέχεια στο έργο σου “Μητρικέ Θηλασμέ“. Σε ευχαριστώ που με καθοδήγησες σωστά και νιώθω καλά για την επιτυχία του θηλασμού…

Μαρία Λαίου, Ιλίσια

    Ευχαριστούμε την Μαρία για τα καλά της λόγια που μοιράστηκε μαζί μας μέσα από τη δική της εμπειρία θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *