Γεια σας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: είμαι στην 10η βδομάδα κυήσεως, όλες οι εξετάσεις μου στην 8η βδομάδα ήταν πολυ καλές, η TSH μόνο ήταν στο 3.72 και η T3 1.38 και ο ενδοκρινολόγος -τηλεφωνικά βέβαια απο Αλεξανδρούπολη- μου είπε να ξεκινήσω το τ4 50 mg και να ξανακάνω επανέλεγχο σε ένα μήνα.
Αγχώνομαι για το εαν μου έχει ρυθμιστεί τώρα ο θυροειδής μου και αν μπορεί να δημιούργησα κάποιο πρόβλημα στο μωρό μέχρι να το ανακαλύψω και να ξεκινήσω το χάπι.Ειρήνη, Διδυμότειχο
![]() |
10/09/2015 |
Ο θυρεοειδής δεν ρυθμίζεται αμέσως μόλις αρχίσετε το χάπι του θυρεοειδούς –το οποίο σωστά σας δόθηκε (η δοσολογία είναι θέμα του ενδοκρινολόγου που σας ξέρει– δεν μπορώ να έχω γνώμη).
Θα περάσουν τουλάχιστον 4-6 εβδομάδες για να φανούν τα αποτελέσματα του χαπιού. Όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το έμβρυο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο -σχεδόν αδύνατον- να δημιουργηθούν προβλήματα σε τέτοιες περιπτώσεις σαν την δική σας.
- Στείλτε νέο ερώτημα προς τη στήλη “Ρώτα τον Ειδικό“