Mπαλαρίνα χορεύει με το μωρό της παντού! (φωτό)

Mπαλαρίνα χορεύει με το μωρό της παντού! (φωτό)

Η Μαίρη Έλεν Μπάουερς δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει! Ο λόγος για την όμορφη μπαλαρίνα που συνεχίζει να μοιράζεται μέσα από το instagram ασυνήθιστα στιγμιότυπα, ακόμη και τώρα που έγινε μαμά και με την μικρή της κορούλα χορεύει… παντού!!

Την γνωρίσαμε έγκυο όταν δήλωνε περιχαρής «Θα συνεχίσω να χορεύω μέχρι το τέλος» και πράγματι ανέβαζε εντυπωσιακές φωτογραφίες με το ευλύγιστο κορμί της παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη!

Αργότερα την είδαμε να χαίρεται τη μητρότητα κάθε μέρα, να θηλάζει αλλά και να χορεύει σε κάθε βόλτα της με το μωρό στο καρότσι… και σήμερα, όπως το περιμέναμε, μας χαρίζει μια σειρά από γλυκά στιγμιότυπα όπου χορεύει παρέα με τη μικρή της κόρη όπου κι αν βρεθεί!

















Η Μαίρη Έλεν Μπάουερς πλέον προσφέρει μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων προς τις μέλλουσες μανούλες που επιθυμούν μέσα από το μπαλέτο να μείνουν σε φόρμα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνη τους και μετά!

Η προπόνηση περιλαμβάνει ένα συνδυασμό συγκεκριμένων και ειδικά μελετημένων προγεννητικών ασκήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους μύες των εγκύων να παραμείνουν ισχυροί για μια υγιή εγκυμοσύνη και έναν εύκολο τοκετό!

Δημοσίευση 13/02/2015
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα ΜΘ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *