Οι συμβουλές μιας μαμάς προς τις μέλλουσες και νέες μανούλες

Οι συμβουλές μιας μαμάς προς τις μέλλουσες και νέες μανούλες

Ιστορία θηλασμού της μαμάς Κρίστης

Η μπέμπα μου είναι 2 μηνών και θα την θηλάσω για όσο θα έχω γάλα. Γεννήθηκε πρόωρη και με καισαρική και αυτοί οι 2 μήνες ήταν πολύ κουραστικοί και για εκείνη και για εμένα, στην προσπάθειά μας να καταφέρει αποκλειστικό θηλασμό. 

Από το καθετηράκι που ταϊζόταν στη ΜΕΝΝ και το μπουκάλι, είχα πει ότι και με πόνους, εγώ αυτό που θέλω θα το καταφέρω… ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ!!!

Έκανα και κάνω υπομονή για να δυναμώσει κι άλλο ώστε να μην γίνεται κάποιες στιγμές για’μενα μαρτύριο.

Όμως, ένα έχω να πω σε μέλλουσες μανούλες…

Εφόσον περάσατε το κατώφλι της μητρότητας, προσπαθείστε να ακούσετε τη φωνή μέσα σας, γιατί πάντα αυτή θα σας λέει το σωστό για το δικό σας πλάσμα!!

Μην φοβηθείτε το θηλασμό, μην είστε των άκρων και προσπαθείστε να συγκεντρώνετε πληροφορίες και να ενημερώνεστε για να μπορέσετε να επιλέξετε εσείς τον ιδανικό τρόπο για το παιδί σας, μέσα από όλα αυτά που θα έχετε μάθει και θα μάθετε και θα μαθαίνετε.

Να είστε ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι και να αγαπάτε το σώμα σας και τον εαυτό σας, γιατί αυτό, το μωρό το νιώθει.

Καλούς θηλασμούς στις θηλάζουσες και καλή αρχή στις νέες!!!!

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου Άκη, στη μαία μου Αλεξάνδρα και στον σύζυγό μου Αγάπιο, οι οποίοι με βοήθησαν πάρα πολύ και να μην παρατήσω το θηλασμό, αλλά και μου έδειξαν και τον σωστό τρόπο!!!

Ευχαριστούμε την Αγγελική που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και μοιράστηκε μαζί μας τη δική της ιστορία και φωτογραφίες θηλασμού, στα πλαίσια εορτασμού της 22ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
Δείτε όλη την εορταστική συλλογή φωτογραφιών ΕΔΩ

Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
Απανταχού θηλάζουσες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *