Πρόσκληση εορτασμού Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2014

Πρόσκληση εορτασμού Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού 2014

1-7 Αυγούστου

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί!! Ελάτε να φτιάξουμε την πιο ωραία συλλογή από ιστορίες και φωτογραφίες θηλασμού για την 22η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού!


Η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού που εορτάζεται από 1-7 Αυγούστου, προωθείται σε παγκόσμιο επίπεδο από την WABA, την WHO, και τη UNICEF και είναι μια ευκαιρία για την ανάδειξη των πλεονεκτημάτων του μητρικού θηλασμού για την παιδική επιβίωση και ανάπτυξη, αλλά και για την υγεία των μητέρων.

Το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού για το 2014, όπως αυτό ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για την Προώθηση του Μητρικού Θηλασμού (World Alliance for Breastfeeding Action – WABA) είναι: “BREASTFEEDING: A Winning Goal – For Life!” (ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Ένα νικητήριο γκολ για τη ζωή).

Πάρτε μέρος!

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 7 Αυγούστου, ελάτε να φτιάξουμε την πιο ωραία συλλογή από ιστορίες και φωτογραφίες για την 22η Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού!

Μοιραστείτε τα δικά σας “νικητήρια γκολ”, δικές σας ιστορίες, εμπειρίες, θριάμβους ή φωτογραφίες θηλασμού, γιατί μέσα από αληθινές διηγήσεις και μαρτυρίες γίνεται πιο άμεση η ενημέρωση και η υποστήριξη σε θέματα θηλασμού και μητρότητας!!

Μέσα από τις προσωπικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες ενθαρρύνετε όλες τις μητέρες που σχεδιάζουν ή προσπαθούν να θηλάσουν!!

Περιμένουμε τα αρχεία σας στο editor[at]mitrikosthilasmos.com!!

Δείτε την εορταστική συλλογή φωτογραφιών μας πατώντας εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *