Γάζα: Γιατροί έφεραν στον κόσμο μωρό από το σώμα της νεκρής μητέρας του (βίντεο)

Γάζα: Γιατροί έφεραν στον κόσμο μωρό από το σώμα της νεκρής μητέρας του (βίντεο)

Αυτό είναι το κοριτσάκι δίχως όνομα και δίχως μητέρα…

Είναι τραγικό. Ο θάνατος, ο πόνος και οι αιματοχυσίες δεν έχουν τέλος στη Λωρίδα της Γάζας, εκεί που καθημερινά η ζωή δίνει το δικό της αγώνα για επιβίωση… Αυτή τη μάχη παλεύει να κερδίσει ένα μωρό που γνώρισε τη φρίκη του πολέμου πριν ακόμη βγει από την κοιλιά της μητέρας του…

Το θαύμα της ζωής μέσα από τη φρίκη του πολέμου συγκλονίζει…

“Αυτό είναι το κοριτσάκι δίχως όνομα και δίχως μητέρα…”. Με αυτό τον λιτό αλλά συνάμα συγκλονιστικό τρόπο ξεκινάει το ρεπορτάζ του ο δημοσιογράφος του βρετανικού BBC. “Είναι πρόωρο κατά δύο εβδομάδες. Υποστηρίζεται μηχανικά. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό, έχει 50% πιθανότητες να ζήσει…”.

Οι γιατροί στη Λωρίδα της Γάζας κατάφεραν το πρωί της Παρασκευής να φέρουν στον κόσμο το κοριτσάκι μετά από καισαρική τομή που έκαναν στη νεκρή μητέρα του που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τα συντρίμμια του κτηρίου στο οποίο έμενε και είχε δεχτεί αεροπορική επίθεση από τους Ισραηλινούς.

Το οδοιπορικό του βρετανικού καναλιού συνεχίζεται και στα χαλάσματα του σπιτιού όπου βρέθηκε η νεκρή έγκυος.


Δημοσίευση 29/07/2014
Τελευταία τροποποίηση: 30/7/2014

Δυστυχώς η εξέλιξη με το μωρό σύμβολο της Γάζας δεν ήταν η επιθυμητή… Η μόλις μερικών ημερών Σάιμα αλ Σέιχ Κανάν τελικά δεν άντεξε και ξεψύχησε στη θερμοκοιτίδα του νοσοκομείου που νοσηλευόταν.

Διαβάστε επίσης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *