Το θαύμα των Χριστουγέννων: Μωρό γεννήθηκε νεκρό και στην κατάψυξη… ξαναγεννήθηκε!

Το θαύμα των Χριστουγέννων: Μωρό γεννήθηκε νεκρό και στην κατάψυξη… ξαναγεννήθηκε!

Στις 20 Δεκεμβρίου του 2011 μία νεαρή Βρετανίδα πίστεψε ότι θα χάσει για πάντα το μωρό που κυοφορούσε αφού γεννήθηκε νεκρό…


Συγκεκριμένα, η γυναίκα ήταν έγκυος στον μικρό Φρέντι, όταν ένα απόγευμα ένιωσε μια αδιαθεσία. Αμέσως τηλεφώνησε στη μαία της, η οποία της συνέστησε ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο. Όταν λίγη αργότερα έφθασε στο σπίτι διαπίστωσε ότι η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει, αφού τα νερά είχαν σπάσει.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν η καλύτερη και η μαία κάλεσε αμέσως βοήθεια. Όπως διαπίστωσε η ίδια, το μωρό είχε κολλήσει με τον ώμο του και ο ομφάλιος λώρος που τροφοδοτεί το μωρό με οξυγόνο, είχε κοπεί μέσα στην μήτρα.

Το ασθενοφόρο καθυστερούσε και η ζωή του μωρού κινδύνευε! Αν και η μαία κατάφερε να ελευθερώσει το παιδί, το μωρό τελικά δεν ανέπνεε.

Όταν έφθασε το ασθενοφόρο μητέρα και γιος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί τους εξήγησαν ότι υπήρχαν ελπίδες να ζήσει το μωρό αλλά με εγκεφαλικά προβλήματα αφού για αρκετή ώρα ο εγκέφαλός του δεν οξυγονωνόταν.

Οι γιατροί πρότειναν να μπει ο μικρούλης Φρέντι σε διαδικασία «κατάψυξης» ώστε το σώμα του να μπει σε κατάσταση υποθερμίας. Αυτή η τεχνική θα μπορούσε να βοηθήσει τον εγκέφαλο να ανακάμψει με κάποιο τρόπο αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα.

Η οικογένεια δέχτηκε και το παιδάκι έμεινε στην κατάψυξη για 72 ώρες! Το βράδυ των Χριστουγέννων τελικά οι νέοι γονείς κράτησαν στην αγκαλιά τους ένα υγιές μωρό. Το θαύμα είχε γίνει!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *