Τροχονόμος έκοψε κλήση σε θηλάζουσα μαμά

Τροχονόμος έκοψε κλήση σε θηλάζουσα μαμά

Τροχονόμος έκοψε κλήση σε μια μαμά ενώ θήλαζε το μωρό της στο αυτοκίνητό της

 

Μια 27χρονη μητέρα, έχοντας ολοκληρώσει τα ψώνια της, επέστρεφε με το αυτοκίνητό της πίσω στο σπίτι, όταν η πέντε μηνών κορούλα της πείνασε και άρχισε να κλαίει…

Η Antonia Charlesworth πάρκαρε αμέσως και άρχισε να θηλάζει την μικρή Anaya αλλά μέσα στην αναστάτωση δεν συνειδητοποίησε ότι είχε σταθμεύσει σε πιάτσα των ταξί.

Καθώς λοιπόν τάιζε το μωρό της, ένας τροχονόμος την εντόπισε, πλησίασε το αυτοκίνητό της και πριν αρχίσει τον έλεγχο άρχισε να βγάζει φωτογραφίες…

Όταν στη συνέχεια η νεαρή μητέρα συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε πιάτσα ταξί ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο της επιδόθηκε κλήση αξίας £ 35.

Η Antonia Charlesworth, της οποίας η 2 ετών κόρη της Safina ήταν επίσης στο αυτοκίνητο, είπε στην τοπική εφημερίδα της: «Τον ρώτησα αν θα μπορούσε να έχει την ευγενή καλοσύνη να μου επιτρέψει να τελειώσω το θηλασμό του μωρού μου ή τουλάχιστον να μου επέτρεπε να μετακινήσω το αυτοκίνητο, αλλά αρνήθηκε και αντ ‘αυτού άρχισε να παίρνει φωτογραφίες του αυτοκινήτου μου, οι οποίες πιστεύω ότι με περιλαμβάνουν…”.

“Η δίχρονη Safina είχε αναστατωθεί και εγώ προσπαθούσα ακόμα να θηλάσω τη μικρή Anaya που ούρλιαζε πλέον επειδή είχε διακοπεί ο θηλασμός και όλα αυτά, με το στήθος μου εκτεθειμένο στα μάτια των περαστικών…” συμπλήρωσε.

Το Συμβουλίου της Blackpool το οποίο τρέχει ένα πρόγραμμα αποδοχής του θηλασμού και ενθαρρύνει τις νέες μητέρες να αισθάνονται άνετες για το θηλασμό σε δημόσιους χώρους έχει ζητήσει συγγνώμη από την 27χρονη μητέρα και συμφώνησε να ανακαλέσει την κλήση.

Ένας εκπρόσωπος είπε: “Λυπούμαστε πολύ που προέκυψε αυτή η δυσάρεστη κατάσταση. Υποστηρίζουμε σθεναρά τον θηλασμό και ως μια χειρονομία καλής θέλησης ανακαλούμε αυτή την κλήση”, αναφέροντας ωστόσο πως η κλήση είχε ορθά εκδοθεί και πως ο τροχονόμος συμπεριφέρθηκε με “επαγγελματικό” και “ευγενικό” τρόπο…

Ένας εκπρόσωπος του Δικτύου για τον Θηλασμό, το οποίο προσφέρει υποστήριξη και πληροφορίες για τις νέες μητέρες, δήλωσε: “Ο θηλασμός είναι ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής. Ελπίζουμε ότι θηλάζουσες μητέρες και τα μωρά τους θα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο σεβασμό, όπως όλοι οι άλλοι”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *