Έχουν στρες τα νεογνά; Ας μιλήσουμε για τα δικαιώματα των πρόωρων!

Έχουν στρες τα νεογνά; Ας μιλήσουμε για τα δικαιώματα των πρόωρων!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προοιωνίζεται η 9η Διακλινική ημερίδα που διοργανώνουν οι Γ’ Παιδιατρική Κλινική και η Γ’ Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού νοσοκομείου «Αττικόν» ! 


Η ημερίδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Νεογνολογικής εταιρίας, ενώ μοριοδοτείται με 4 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και την UEMS D 99088.

Περιλαμβάνει σημαντικά θέματα όπως:

  • Η αντιμετώπιση των αιματολογικών προβλημάτων στην προγεννητική περίοδο
  • Το στρες στις μονάδες σε προσωπικό μητέρες και βρέφη, σαν επιβλαβής παράγοντας
  • Το μητρικό γάλα είναι ασπίδα προστασίας

Αυτά και άλλα πολλά θέματα που ξεπερνούν τα όρια του στενού ιατρικού ενδιαφέροντος εναρμονισμένα στο πνεύμα, του Πρώτου Χάρτη Δικαιωμάτων των Πρόωρων Νεογνών, που τον συνυπογράφουν η Ελληνική Νεογνολογική Εταιρεία, το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής και το Ηλιτόμηνον, θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν σε μια προσπάθεια ουσιαστικής και έγκυρης ενημέρωσης.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση του αμφιθεάτρου.

Προσκαλέστε φίλους μέσω facebook: 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Γ παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών: Ρίμινι 1 Χαϊδάρι 124 64, Τηλ: 210 58 32 228, Fax: 210 58 32 229, E-mail: ymexi@hotmail.com, Υπεύθυνη: Π.Μέξη-Μπουρνά, Παιδίατρος, Νεογνολόγος, Διευθύντρια ΕΣΥ


Δημοσίευση 03/12/2013

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *