Πανελλαδική Καμπάνια Μητρικού Θηλασμού 2013-2014

Πανελλαδική Καμπάνια Μητρικού Θηλασμού 2013-2014

“Ξεκινώντας σωστά το δικό σας μαγικό ταξίδι!”

Με αυτό το σλόγκαν και στα πλαίσια της κοινωνικής του ευαισθησίας, το mitrikosthilasmos.com προχώρησε στην νέα δράση του για την προώθηση και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού!


Ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας, ακολουθώντας το φετινό μήνυμα της WABA για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (2013) που είναι: “Υποστήριξη θηλασμού: Κοντά στις μητέρες” και αναγνωρίζοντας πως τα ποσοστά μητρικού θηλασμού στην χώρα μας παραμένουν ακόμα σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κάνει ένα ακόμη βήμα κοντά σε κάθε μητέρα που θηλάζει ή επιθυμεί να θηλάσει το μωρό της!


Η μητρότητα είναι ταξίδι, ο θηλασμός είναι ταξίδι, η ίδια η ζωή είναι ταξίδι! Με αγάπη και σεβασμό απέναντι σε κάθε μητέρα και κάθε νέο μωρό που γεννιέται, το mitrikosthilasmos.com πραγματοποιεί Πανελλαδική Καμπάνια Προώθησης του Μητρικού Θηλασμού με σκοπό την ενημέρωση και την ενθάρρυνση των νέων μητέρων, γιατί… το ταξίδι της ζωής ξεκινά με μητρικό θηλασμό!

Η καμπάνια περιλαμβάνει έντυπο ενημερωτικό υλικό με συνοπτικές οδηγίες, συμβουλές και απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα των νέων μητέρων, το οποίο -από το τέλος Μαΐου (2013) και για περισσότερο από έναν ολόκληρο χρόνο- θα βρίσκεται σε εκατοντάδες δημόσιες και ιδιωτικές μαιευτικές κλινικές της χώρας, δίπλα σε κάθε λεχώνα (υπολογίζονται σε περίπου 100.000-115.000).

Ο θηλασμός μπορεί να είναι στη φύση μας, αλλά δεν είναι πάντα εύκολος και κάθε μητέρα χρειάζεται πρόσβαση στη γνώση και να βρίσκει απάντηση σε κάθε ερώτηση, απορία ή ανασφάλειά της για να μπορεί να ανταποκριθεί απροβλημάτιστα και με επιτυχία στον νέο της ρόλο, και το mitrikosthilasmos.com προσπαθεί -με κάθε τρόπο- να της προσφέρει την ενημέρωση και την υποστήριξη που χρειάζεται, γιατί όποιος κι αν είναι ο στόχος της, θέλουμε να τη βοηθήσουμε να τον φτάσει!

Με σκοπό να καλύψει τις ελλείψεις στην ενημέρωση, να καταδείξει τις λανθασμένες και απαρχαιωμένες αντιλήψεις που επικρατούν και με έντονη επιθυμία το αναφαίρετο δικαίωμα των βρεφών στον θηλασμό να ανακτήσει τη θέση που του αξίζει στη διατροφή τους, από το 2009 το mitrikosthilasmos.com πάντα με πίστη στους στόχους του, βρίσκεται σε μια συνεχή δραστηριότητα για την προστασία, προαγωγή και υποστήριξη του μητρικού θηλασμού και της θηλάζουσας οικογένειας στην Ελλάδα.

Έτσι, μέσα και από αυτή τη δράση του επιχειρεί να δώσει στις γυναίκες (και τις οικογένειες τους), τη δύναμη και την πίστη, πως ο μητρικός θηλασμός, ως φυσική συνέχεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού, είναι μια διαδικασία που με αγάπη, υπομονή, επιμονή και την κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξη μπορεί όχι μόνο να επιτευχθεί αλλά μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα σε αυτές και τα μωρά τους τόσο για σήμερα όσο και στο μέλλον!

Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια σας έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το υπέροχα μαγικό ταξίδι!!


Μητρικός Θηλασμός.com
Πάντα δίπλα σας! Πάντα κοντά σας με κάτι νέο!

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *