ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο Απριλίου: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα”

ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο Απριλίου: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα”

Μη χάνετε χρόνο! Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας σας προσκαλεί στο 3ο σεμινάριο μητρικού θηλασμού του 3ου κύκλου ΔΩΡΕΑΝ μηνιαίων σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώνει και φέτος στην Αθήνα!

Τα σεμινάρια Φεβρουαρίου και Μαρτίου ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο από συμμετοχές, τόσο που όσο ασφυκτικά και να γεμίζαμε την αίθουσα δεν θα χωρούσαν όλες οι ενδιαφερόμενες να τα παρακολουθήσουν! 


Για τις φίλες που δεν κατάφεραν να βρεθούν νωρίτερα στη ζεστή συντροφιά μας αλλά και για όλες εσάς που θέλετε να ενημερωθείτε για τον μητρικό θηλασμό, το επόμενο σεμινάριο θα γίνει στις 21 Απριλίου, με εισηγήτρια την κ. Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρο-Αναπτυξιολόγο MSc (Clinical Paediatrics, UCL), MRCPCH, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής
στο σεμινάριο Απριλίου

Φορέστε ζεστές καλτσούλες, άνετα ρουχαλάκια και ελάτε σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα να παρακολουθήσετε ένα 2ωρο σεμινάριο με θέμα: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα” (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα).

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα μιλήσουμε για την εμπειρία του μητρικού θηλασμού! Θα συζητήσουμε και θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

  • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης 
  • στην έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
  • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος 
  • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
  • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν 
  • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών ή/και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.
Δωράκια και εκπλήξεις περιμένουν όλες μας τις φίλες!

To event στο facebook

Μη χάνετε χρόνο! Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και εξασφαλίστε έγκαιρα τη δική σας θέση!!

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εγκυμονούσες 2ου-3ου 3μηνου, σε θηλάζουσες και μέλλουσες μητέρες και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου10:30-12:30 στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Play Group Hellas, στην Αγ Παρασκευή (Κύπρου 37Β, κοντά στο μετρό). Οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε στον χάρτη

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ, οι θέσεις όμως είναι περιορισμένες γι΄αυτό απαιτείται προεγγραφή!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σεμινάριο Απριλίου ΔΕΝ αφορά τις κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενα σεμινάρια του κύκλου καθώς πρόκειται για επανάληψη! 

Περισσότερες πληροφορίες:
κιν.: 6999238535

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πέντε ημέρες πριν το σεμινάριο θα ειδοποιηθείτε με email για το αν θα συμμετέχετε στο group του Απριλίου

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ευχαριστούμε
για την Επικοινωνία των σεμιναρίων
Ευχαριστούμε
για την ζεστή φιλοξενία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2013

Κυριακή 19 Μαΐου
Μείνετε σε επαφή!

Λίγα λόγια για τον 3ο κύκλο σεμιναρίων
“Ρώτα από κοντά” 

Το mitrikosthilasmos.com με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει για 3η συνεχή χρονιά να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά” που διοργανώσαμε το 2011 και το 2012, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 3ο κύκλο που περιλαμβάνει 4 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα”. Τα σεμινάρια ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάιο.

Με ομιλητές γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας  (ανάμεσά τους οι κ.κ. Gabi Groupe Κανελλοπούλου, Σύμβουλος Θηλασμού LLL, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC , Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρος-Αναπτυξιολόγος MSc (Clinical Paediatrics, UCL), MRCPCH, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Γιάννα Βασιλάκη, Μαία, δίνουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!


2 Σχόλια

  1. δεν μπορω να δηλωσω, καλύφθηκαν οι θεσεις?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *