3ος κύκλος ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας “Ρώτα από Κοντά”

3ος κύκλος ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων θηλασμού & μητρότητας “Ρώτα από Κοντά”

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος διαδικτυακός τόπος σε θέματα μητρικού θηλασμού και γαλουχίας για 3η συνεχή χρονιά διοργανώνει στην Αθήνα τα μηνιαία ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια μητρικού θηλασμού & μητρότητας “Ρώτα από Κοντά” για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.


Με έντονη κοινωνική ευαισθησία συνεχίζει να προσφέρει -όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και από κοντά- έγκυρη ενημέρωση και σωστές πληροφορίες στις νέες μητέρες, με σκοπό να εκπαιδευτούν στην τέχνη του θηλασμού και παράλληλα να βρίσκουν την κατάλληλη υποστήριξη.

“Ο θηλασμός σε απλά βήματα”

Μετά από τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν οι κύκλοι των δωρεάν σεμιναρίων “Ρώτα από Κοντά!” που διοργανώσαμε το 2011 και το 2012, και φέτος είμαστε κοντά σας, με τον 3ο κύκλο που περιλαμβάνει 4 μηνιαία σεμινάρια με θέμα: “Ο θηλασμός σε απλά βήματα”. Τα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο και θα διαρκέσουν μέχρι και τον Μάιο.

Με ομιλητές γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας  (ανάμεσά τους οι κ.κ. Gabi Groupe Κανελλοπούλου, Σύμβουλος Θηλασμού LLL, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC , Κάτια Σοφιανού, Παιδίατρος-Αναπτυξιολόγος MSc (Clinical Paediatrics, UCL), MRCPCH, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Γιάννα Βασιλάκη, Μαία, Κατερίνα Μπαλάσκα, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος (BSc(Hons), RD, MSc), Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC) θα δώσουμε απαντήσεις σε όλες τις απορίες και ανασφάλειές σας για τους πρώτους μήνες με το μωρό σας!

Παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μανούλες θα συζητήσουμε για την προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης, για την σωστή και έγκυρη έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό, για την εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες, την αντιμετώπιση σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά και την απροβλημάτιστη συνέχισή του θηλασμού για όσο θα ευχαριστεί μανούλα και μωρό, ακόμη και μετά την περίοδο απογαλακτισμού και εισαγωγής στερεών τροφών ή και την επιστροφή της στην εργασία.

Δωράκια και εκπλήξεις θα περιμένουν όλες μας τις φίλες!

Μείνετε λοιπόν σε επαφή! Σύντομα θα ανακοινωθεί το σεμινάριο Φεβρουαρίου και θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *