Μάρτιος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Μάρτιος 2013. Καλό μήνα σε όλους!

Καλωσορίζουμε τον Μάρτιο, τον πρώτο μήνα της Άνοιξης! Τον υποδεχόμαστε με τις φωτογραφίες που επιλέξαμε για αυτόν τον μήνα στο φετινό μας ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού”* και το μήνυμα: “ο θηλασμός είναι δεσμός”.


Οι φωτογραφίες αυτές, δείχνουν την ομορφιά του θηλασμού και των δεσμών που δημιουργούνται ανάμεσα στη μάνα και το παιδί αλλά και ανάμεσα στα αδέρφια!

Η Κατερίνα είναι μια μητέρα που όχι μόνο δεν στέρησε τον θηλασμό από κανέναν της παιδί, αλλά τους έδωσε την ευκαιρία να τον βιώσουν παράλληλα, και όλοι μαζί να δυναμώσουν τους οικογενειακούς και ψυχικούς τους δεσμούς!

Όταν πριν πολύ καιρό ξεκίνησε να θηλάζει την κόρη της, είχε πει: “Η στιγμή που θηλάζεις ενώ το μωρό σου σε κοιτάει στα μάτια και σου πιάνει το δάκτυλο είναι το μεγαλύτερο και το πιο αληθινό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που έχει αισθανθεί, έχει νιώσει ποτέ μια γυναίκα!” και μοιράστηκε τότε μαζί μας τις πρώτες φωτογραφίες θηλασμού του μωρού της… (μπορείτε να τις δείτε ΕΔΩ)

Όταν η κόρη της είχε έφτασε 8,5 μηνών κι ενώ συνέχιζε να τη θηλάζει, η Κατερίνα, μέσα από μια ακόμη φωτογραφία μας είχε πει: “Συνεχίζω να ζω αυτό το θαύμα που γίνεται στο σώμα μου… το λίπος μου γίνεται γάλα που μεγαλώνει γερά το παιδί μου!! Βλέπω το παιδί μου και δεν μπορώ να το πιστέψω, τελικά… Ζω ένα θαύμα!


Όταν αργότερα απέκτησε και το δεύτερο παιδί της, μας έστειλε υπέροχα tandem nursing στιγμιότυπα, και είναι τότε που όλοι θαυμάσαμε την καρδιά του δεσμού της αγάπης που σχηματίζεται ανάμεσά τους, και… επειδή ο θηλασμός είναι δεσμός, επιλέξαμε αυτή να είμαι μια από τις δύο φωτογραφίες της (αριστερή φωτό) που θα πλαισιώνουν το μήνυμα που επιλέξαμε για τον Μάρτιο 2013!

Καλό Μήνα σε όλους!

*Το ημερολόγιο “Στιγμές Θηλασμού” είναι μια πρωτοβουλία του mitrikosthilasmos.com για την προαγωγή και υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού!

Δείτε το ΕΔΩ και αποκτήστε το κι εσείς ΔΩΡΕΑΝ ή μοιραστείτε το ελεύθερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *