Χρόνια Πολλά Μαμά | Γιορτή της μητέρας 2012

Χρόνια Πολλά Μαμά | Γιορτή της μητέρας 2012

Η “γιορτή της μητέρας” είναι κινητή γιορτή προς τιμήν της μητέρας που έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Σήμερα λοιπόν, Κυριακή 13 Μαΐου 2012, γι’ αυτή τη γιορτή με τον συμβολικό χαρακτήρα, τη γιορτή που υμνεί τη Μητέρα, στέλνουμε τις ευχές μας σε κάθε μητέρα, μέσα από το εκπληκτικό διαφημιστικό βίντεο της Procter & Gamble που συγκίνησε όχι μόνο όλες τις μητέρες του κόσμου… αλλά όλο τον κόσμο!!

“Μαμά” Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο, είναι και η καλύτερη δουλειά του κόσμου!

Η Procter & Gamble με τη νέα της διαφήμιση, τιμά όλα αυτά που κάνουν οι μητέρες για να βοηθήσουν τα παιδιά τους στην επιτυχία, αναδεικνύοντας τις καταπληκτικές μητέρες πίσω από τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου για το 2012.


Λέμε “ευχαριστώ” κάθε μέρα σε φίλους, συναδέλφους ακόμη και αγνώστους, αλλά μερικές φορές ξεχνάμε να τα πούμε σε αυτούς που αξίζουν περισσότερο… 
Η Procter & Gamble λέει “Σ΄ευχαριστώ, Μαμά” και καλεί τους χρήστες του διαδικτύου να στείλουν τα δικά τους “ευχαριστώ” μέσα από σελίδα του facebook που έχει σχεδιάσει ειδικά γι’ αυτό το σκοπό και η οποία ήδη έχει ξεπεράσει τα 13.000 ευχαριστήρια μηνύματα!

Αλήθεια εσείς πόσα ευχαριστώ έχετε να πείτε στη δική σας μητέρα; ή πόσα πράγματα νιώθετε γι΄αυτήν και δεν τις τα έχετε εκφράσει ποτέ με λόγια;

Στείλτε μηνύματα αγάπης στις μαμάδες σας!

Αφήστε το σχόλιό σας παρακάτω κι ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη αγκαλιά!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *