Αγοράκι με έξι πόδια δίνει μάχη για τη ζωή

Αγοράκι με έξι πόδια δίνει μάχη για τη ζωή

Μπορεί οι πιθανότητες να είναι εναντίον τους αλλά οι Πακιστανοί γιατροί δίνουν το δικό τους αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή αγοράκι που γεννήθηκε με έξι πόδια λόγω μίας σπάνιας γενετικής πάθησης.

Το μωρό γεννήθηκε πριν από μία εβδομάδα και πιστεύεται πως μεγάλωνε στη μήτρα μαζί με ένα δίδυμο αδελφάκι, το οποίο δεν είχε σωστά αναπτυχθεί και γεννήθηκε πρόωρα, με αποτέλεσμα το δεύτερο μωρό να έχει επιπλέον πόδια, σύμφωνα με τον διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου για την Φροντίδα των παιδιών στο Καράτσι Jamal Raza.

Οι γιατροί κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το μωρό που παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Raza πρόσθεσε πως θα υποβάλουν το αγοράκι σε επεμβάσεις και εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν βοήθεια από ειδικούς του εξωτερικού με περισσότερη εμπειρία στη σπάνια πάθηση που εκτιμάται πως εμφανίζεται σε μόλις ένα μωρό στο ένα εκατομμύριο!

Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν είναι το μωρό αυτό που έχει έξι πόδια αλλά πως αυτό έχει δύο και τα υπόλοιπα τέσσερα ανήκαν στο δίδυμο αδελφάκι του.

Ο πατέρας του μωρού Imran Shaikh απηύθυνε έκκληση για βοήθεια τόσο από την κυβέρνηση όσο και από φιλανθρωπικές οργανώσεις. «Δεν έχω χρήματα για να πάω στο Καράτσι» είπε, «και να αναζητήσω θεραπεία για το μωρό μου».

Η κατάσταση της υγείας της μητέρας του μωρού, συζύγου και ξαδέλφης του Imran Shaikh, είναι καλή.Πηγή & φωτό: i-diadromi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *