Δίδυμα με ένα χρόνο διαφορά γίνεται;

Δίδυμα με ένα χρόνο διαφορά γίνεται;

Το νέο έτος επιφύλασσε μια ιδιαίτερα μεγάλη έκπληξη για την Μπρίγκιντ και τον Τόμας Ρασπούτιν. Το  ζευγάρι από το Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, μόλις είχαν φορέσει τα καλά τους για να πάνε στον γάμο της αδερφής της Μπρίγκιντ όταν… έσπασαν τα νερά της!

Η Μπρίγκιντ και ο Τόμας, αντί για την εκκλησία πήγαν στο νοσοκομείο Women & Children’s όπου και καλωσόρισαν τα δίδυμα αγοράκια τους που ήρθαν πρόωρα στον κόσμο, με διαφορά… ενός έτους!!

Ο πρωτότοκος Ρόναν γεννήθηκε -με τα πόδια πρώτα- το βράδυ του Σαββάτου της 31ης Δεκεμβρίου 2011 στις 23:37, ενώ ο δεύτερος αδερφός, ο Ρόρι, ήρθε στον κόσμο επίσης με τα πόδια, αλλά 33 λεπτά αργότερα, χαράματα πλέον της Κυριακής 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:10!

Η κατενθουσιασμένη κι έκπληκτη μητέρα, είπε: “δεν ξέρω αν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να το ψάξω στο διαδίκτυο!!”

Το εντυπωσιακό της περίπτωσης είναι πως παρότι είναι δίδυμα, έχουν όχι μόνο διαφορετική ημερομηνία γέννησης αλλά ακόμη και διαφορετικά έτη γέννησης, κι επειδή όπως φαίνεται προέρχονται από διαφορετικά ωάρια, όλα συνηγορούν ώστε να μη θεωρούνται δίδυμα!!

Ο Ρόναν και ο Ρόρι κατέχουν πλέον τον τοπικό τίτλο του τελευταίου μωρού που γεννήθηκε το 2011 και του πρώτου μωρού που γεννήθηκε το 2012 στο νοσοκομείο Women & Children’s του Μπάφαλο!

Πλέον οι τρισευτυχισμένοι γονείς αναμένουν την ώρα που τα μωρά τους θα βγουν από την εντατική μονάδα νεογνών ώστε να επιστρέψουν στο σπίτι τους που περιμένουν τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά τους ηλικίας από 2 έως 6 ετών!

Πάντως σίγουρα ακόμη η οικογένεια δεν έχει  αναλογιστεί πώς θα είναι οι επόμενες Πρωτοχρονιές τους, τα πάρτυ γενεθλίων των διδύμων αλλά και η επέτειος γάμου της θείας τους!!

Επιμέλεια: Συντακτική ομάδα mitrikosthilasmos.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *