Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ζώνη παιδικού καθίσµατος antilop

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί ζώνη παιδικού καθίσµατος antilop

Η ΙΚΕΑ δέχτηκε αναφορές για οκτώ περιπτώσεις ανοίγµατος της ζώνης του παιδικού καθίσματος ANTILOP, τρεις από τις οποίες είχαν ως αποτέλεσµα την πτώση του παιδιού και την πρόκληση  µικροτραυµατισµού.

Σύμφωνα με τη Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή, η εταιρεία ΙΚΕΑ σε συνεργασία µε τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραµµα ανάκλησης της ζώνης παιδικού καθίσµατος.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης, η Γενική Γραµµατεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές που έχουν αγοράσει το παιδικό κάθισµα
ANTILOP να επικοινωνήσουν µε την IKEA στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 3543403) ώστε να παραλάβουν µια ζώνη αντικατάστασης δωρεάν.

Η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά 6822 τεµάχια  µε κωδικό αριθµό προµηθευτή #17389 και ηµεροµηνίες παραγωγής από 0607 έως 0911 (έτος-µήνας), στα οποία  η ζώνη που διαθέτει το παιδικό κάθισµα µπορεί να ανοίξει χωρίς προειδοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης,
προκαλώντας κίνδυνο πτώσης.

Μόνο τα παιδικά καθίσµατα ANTILOP από τον προµηθευτή #17389 µε
ηµεροµηνίες παραγωγής από 0607 έως 0911 (έτος-µήνας) επηρεάζονται από την ανάκληση. Ο αριθµός του προµηθευτή και η ηµεροµηνία παραγωγής βρίσκονται ενσωµατωµένα κάτω από την επιφάνεια της καρέκλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *