Το αποτέλεσμα του Pimp my Kid για την Αμυμώνη

Το αποτέλεσμα του Pimp my Kid για την Αμυμώνη

Την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2011, στις 20:00, στο αμφιθέατρο, στον αύλειο χώρο του νέου Δημαρχείου. δόθηκε το ραντεβού με φίλους, εθελοντές και διοργανωτές για την παράδοση του χρηματικού ποσού, παρουσία των χορηγών, υποστηρικτών και της Αντιδημάρχου Νεολαίας, Εθελοντισμού και Αθλητισμού, Μαρίας Πασχαλίδου.


2 μέρες, 20 ώρες γεμάτες με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, 100 εθελοντές και 3 διοργανωτές ήταν αρκετά για να μετατρέψουν το Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης σε μία υπαίθρια παιδική χαρά! 
Πύργοι αναρρίχησης, τραμπολίνο, face painting, hairstyling, φουσκωτοί πύργοι, εικαστικά, γωνία ζωγραφικής, παιδική μαγειρική και μία λαχειοφόρος αγορά με 395 δώρα περίμεναν στις 14-15 Μαίου 2011 μικρούς και μεγάλους να στηρίξουν την «Αμυμώνη».

Ανάμεσα σε θεατρικές παραστάσεις, κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, κουκλοθέατρο, ξυλοπόδαροους, παιδικά χορευτικά και με το κλείσιμο της συναυλίας των «Swingy Leak», περισσότεροι από 3000 Θεσσαλονικείς όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν τους, προσφέροντας έτσι χρήματα και εθελοντισμό για την «Αμυμώνη».

Το αποτέλεσμα: 11,553 €!

«To Pimp Μy Kid 2011 ήταν η καλύτερη απάντηση στην κρίση» τόνισαν οι Μαρία Αλεξιάδου, Μαρίτσα Κρυσταλλάκου και Ειρήνη Καρρά, Υπεύθυνες Διοργάνωσης, προσθέτοντας: «Χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς, με συμβολικές πάντα τιμές, εκατοντάδες παιδιά διασκέδασαν, πέρασαν ποιοτικό χρόνο με τους γονείς τους και έδειξαν ότι η ψυχαγωγία σε συνδυασμό με τον καλό σκοπό δεν επηρεάζονται από καμία κρίση».
Συγκινημένοι απο την μεγάλη προσέλευση τα μέλη του συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων φίλων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη» δήλωσαν: Ευχαριστούμε που δεν αφήσατε μόνη την Αμυμώνη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *