Δημοσίευμα του Girl Geek Dinners για το mitrikosthilasmos.com

Δημοσίευμα του Girl Geek Dinners για το mitrikosthilasmos.com

Η Παπαποστόλου Μαρία
(Υπεύθυνη του mitrikosthilasmos.com)
στο 19ο GGD
Girl Geek Dinners
Definitely Does Compute!
ggd.gr
 Ζούμε σε μία κοινωνία, εδώ στην Ελλάδα, στην οποία «δεν υπάρχουν παιδιά».
Παιδικές χαρές; Ναι, πού; Πάρκα, χώροι αναψυχής; Χιλιάδες ταβέρνες και restaurants χωρίς ειδικές θέσεις για παιδιά και φυσικά χωρίς ειδικά σημεία στις τουαλέτες τους για φροντίδα παιδιών.
Εκδηλώσεις ειδικά για παιδιά; Γιορτές;
Δεν είναι πια της μόδας να δηλώνεις γονιός, μιας και παιδί σημαίνει ευθύνη, στον ανώριμο και ανεύθυνο κόσμο μας. Υπάρχουν όμως, νέοι άνθρωποι που είναι και γονείς, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά και αγωνίζονται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Πριν από 5 χρόνια δεν υπήρχε κανένα ελληνικό site για τους γονείς, τη μητρότητα και την παιδική φροντίδα. Σήμερα αρκετοί νέοι άνθρωποι, κυρίως γυναίκες, έχουν δημιουργήσει ενδιαφέροντα και επιτυχημένα sites με αυτό το περιεχόμενο, προσφέροντας ολοκληρωμένη πληροφορία στους νέους ανθρώπους που είναι γονείς ή επιθυμούν να γίνουν γονείς.

Τις ομιλίες στο 19ο Girl Geek Dinner ξεκίνησε η Μαρία Παπαποστόλου, η οποία παρουσίασε τη δουλειά της, το mitrikosthilasmos.com. Έχοντας βιώσει η ίδια σαν μητέρα την εμπειρία, την αδιαφορία του συστήματος για την ενημέρωση και ενθάρρυνση των γυναικών να θηλάσουν, δημιούργησε το mitrikosthilasmos.com με στόχο την υποστήριξη των γυναικών για το θέμα αυτό.

Ο μητρικός θηλασμός είναι μία δεξιότητα που μαθαίνεται, τόσο απλή όσο το να μάθεις να δένεις τα κορδόνια του παπουτσιού σου, και ταυτόχρονα μία απίστευτη εμπειρία της φύσης μας.

Το mitrikosthilasmos.com είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που ασχολείται με αυτό το θέμα αποκλειστικά, αλλά και με άλλα που απασχολούν όλους τους γονείς.

Το κοινό υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό το mitrikosthilasmos.com με αποτέλεσμα σήμερα να έχει πάνω από 225.000 μοναδικούς επισκέπτες.

Το site mitrikosthilasmos.com πρόσφατα εγκαινίασε μία νέα υπηρεσία με το όνομα «Ρώτα τον Ειδικό» όπου σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες δίνει απαντήσεις σε απορίες και προβληματισμούς. Επίσης το site, στα πλαίσια της ενημέρωσης για διάφορα θέματα που απασχολούν τους γονείς, διοργανώνει συγκεντρώσεις, με δωρεάν συμμετοχή, με κεντρικούς ομιλητές ειδικούς επιστήμονες. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να το δείτε εδώ.

 

Photo: GGD Greece

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *