Το Χαμόγελο του Παιδιού: Καλοκαιρινή κινητοποίηση για την ενίσχυση των παιδιών

Το Χαμόγελο του Παιδιού: Καλοκαιρινή κινητοποίηση για την ενίσχυση των παιδιών

κάντε κλικ για μεγέθυνση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθημερινά αντιμετωπίζει δεκάδες ανάγκες παιδιών- παιδιών-θυμάτων σωματικής, σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης, παιδιών με προβλήματα υγείας, παιδιών των οποίων οι οικογένειες βρίσκονται σε κρίση. Τα παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός είτε μεγαλώνουν κοντά μας, στα 8 μέχρις στιγμής Σπίτια που λειτουργούν, είτε στηρίζονται εντός του οικογενειακού πλαισίου. 

Το τελευταίο, και διαιωνιζόμενο δυστυχώς, χρονικό διάστημα, το Χαμόγελο του Παιδιού έχει βρεθεί στην πολύ δύσκολη θέση να πρέπει να καλύπτει συνεχώς όλο και περισσότερες ανάγκες παιδιών, πράγμα που βρίσκεται σε απόλυτα αντίστροφη αναλογία με τις οικονομικές δυνατότητες του Οργανισμού-ενός μάλιστα Οργανισμού που επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες σε είδη και υπηρεσίες από εταιρίες. Λόγω έλλειψης χώρων τα τελευταία έτη «το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αρνηθεί την φιλοξενία σε περισσότερα από 765 παιδιά.

Κάθε καλοκαίρι και ιδιαίτερα το φετινό, αυτό το πρόβλημα, το πρόβλημα της επιβίωσης αλλά και των «όχι» που είμαστε αναγκασμένοι να λέμε σε εκατοντάδες παιδιά που μας χρειάζονται, γίνεται ακόμη εντονότερο. Υπάρχει διάχυτη μία γενικότερη διάθεση «διακοπών» αλλά και πρακτικά ο κόσμος απουσιάζει, οι εταιρίες υπολειτουργούν ή κλείνουν, ενώ τα παιδιά που στηρίζει το Χαμόγελο, εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τις ίδιες ανάγκες, και παράλληλα έρχονται και προστίθενται νέες και έκτακτες.

Το Χαμόγελο του Παιδιού βασίζει την επιβίωσή του στην καλοκαιρινή κινητοποίηση για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που εκπροσωπεί, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου και θα συνεχιστεί όλο το καλοκαίρι! Όλοι εσείς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας και στους οποίους οφείλεται η ύπαρξη του Οργανισμού, έχουμε την βεβαιότητα ότι θα βρεθείτε και αυτή τη φορά δυναμικά στο πλευρό των παιδιών και θα μας δώσετε τη δύναμη και τα εφόδια να ξεπεράσουμε και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να χρειαστεί να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στα παιδιά, χωρίς να χρειαστεί να απαντήσουμε κανένα «όχι». 

Καλέστε τώρα από το σταθερό σας στο
901 11 151515 
(χρέωση Ο.Τ.Ε. 3,56 Euro/κλήση)

ή
πατήστε ΕΔΩ για ηλεκτρονική κατάθεση
 

ή
πατήστε ΕΔΩ για τραπεζική κατάθεση

Κεντρική Υπηρεσία:
Στουρνάρη 16, Αθήνα 10683
Τηλ.: 210 3306140 Fax: 210 3843038
www.hamogelo.gr e-mail: info@hamogelo.gr

Πηγή & φωτό: hamogelo 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *