«Μια στάση αγάπης»: Ενημερωτική καμπάνια θηλασμού από τον Δήμο Γλυφάδας

«Μια στάση αγάπης»: Ενημερωτική καμπάνια θηλασμού από τον Δήμο Γλυφάδας

Η Γλυφάδα και το mitrikosthilasmos.com γιορτάζουν την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού!

Ο Δήμος Γλυφάδας (Κοινωνική Υπηρεσία και Κέντρο Κοινότητας) με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ενημερωτική καμπάνια με τίτλο: «Μια στάση Αγάπης» στην πλατεία Εσπερίδων. Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου από τις 10:30 το πρωί έως τη 1:30 το μεσημέρι (και τις δύο ημέρες) ειδικά διαμορφωμένο παγκάκι θα είναι τοποθετημένο στην εν λόγω πλατεία για «μια στάση Αγάπης».

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου κοινωνικοί λειτουργοί από το Κέντρο Κοινότητας και εκπρόσωπος από το mitrikosthilasmos.com θα βρίσκονται στο σημείο, για την υποδοχή και ενημέρωση των πολιτών.

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο σημείο θα βρίσκεται επιστημονικό προσωπικό από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γλυφάδας, καθώς και εκπρόσωπος από το Κέντρο Προγεννητικής Φροντίδας – Εναλλακτικής και Ολιστικής Ιατρικής «Κύκλος».

«Με πολλή αγάπη και σεβασμό απέναντι στις μανούλες και στα μωρά τους ο Δήμος Γλυφάδας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου διοργανώνει την καμπάνια «μια στάση Αγάπης», με στόχο να ενημερώσει τους πολίτες για τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού και να επικοινωνήσει το μήνυμα ότι μια τόσο όμορφη στιγμή δεν είναι ντροπή, ενθαρρύνοντας έτσι τις νέες μητέρες.

Ο μητρικός θηλασμός είναι ένα όμορφο ταξίδι της μητέρας και του μωρού της, που αρκετές φορές δεν είναι εύκολο», τονίζει η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, ψυχολόγος Λένα Δεναξά, που συντονίζει τη δράση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *