18/11: ΔΩΡΕΑΝ online σεμινάριο θηλασμού & βρεφικής διατροφής (LIVE)

18/11: ΔΩΡΕΑΝ online σεμινάριο θηλασμού & βρεφικής διατροφής (LIVE)

Για σένα που είσαι έγκυος ή νέα μαμά και θέλεις να θηλάσεις το μωρό σου, θα είμαστε κοντά σου με ένα νέο αποκαλυπτικό σεμινάριο (online, live), για να σε βοηθήσουμε με όλα όσα θέλεις να μάθεις ή προσπαθείς να επιτύχεις τόσο με τον θηλασμό όσο και με την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού σου!

Δήλωσε ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή ΕΔΩ!

Το σεμινάριο “θηλασμός – Βρεφική διατροφή: Οι πρώτες 365 ημέρες” που έχει σχεδιάσει το mitrikosthilasmos.com έχει βοηθήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες μητέρες! Θα χαρούμε να είσαι κι εσύ ανάμεσα στις τυχερές φίλες μας που θα το παρακολουθήσουν!

⚠️ Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ απαιτείται όμως προεγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, ενώ το σεμινάριο προσφέρεται ΜΟΝΟ LIVE!

• Παρουσιάζει η Dr Σοφία Λιόση, Παιδίατρος MD, PhD, Πιστοποιημένη Σύμβουλος θηλασμού IBCLC, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών που θα μας μιλήσει απλά, κατανοητά και όπως πάντα, επιστημονικά τεκμηριωμένα!

• Συντονίζει η Μαρία Παπαποστόλου, Μέντορας Θηλασμού & Μητρότητας, Πιστοποιημένη NLP Coach, Ιδρύτρια του mitrikosthilasmos.com

Μη χάσεις την ευκαιρία, από την άνεση του χώρου σου και χωρίς κανένα κόστος, να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία που έχουμε ετοιμάσει!

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *