20/12: Μάθημα τοκετού – online ομάδα προετοιμασίας εγκύων

20/12: Μάθημα τοκετού – online ομάδα προετοιμασίας εγκύων

αναπνοές τοκετού

Είσαι έγκυος; Θέλεις να έχεις έναν τοκετό όπως τον ονειρεύεσαι και όπως αξίζει σε σένα και τ@ μωρ@ σου; Τότε μην περιμένεις απλά να “έρθει η ώρα”… ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ ΣΟΥ!

Φρόντισε από ΤΩΡΑ:

➥ να ενημερωθείς και να εξοικειωθείς με τη διαδικασία του τοκετού

➥ να εκπαιδευτείς στη χρήση εργαλείων (όπως είναι οι αναπνοές τοκετού) που βοηθούν να γίνει ο τοκετός πιο γρήγορος, πιο εύκολος και πιο “ανώδυνος”

➥ να πάρεις απαντήσεις σε όλες τις απορίες σου

➥ να ενδυναμωθείς σε ψυχοσωματικό επίπεδο

Μην χάσεις την ευκαιρία από την άνεση του χώρου σου (και ιδανικά μαζί με τον μέλλοντα μπαμπά) να πάρεις μέρος στην τελευταία μας για φέτος βιωματική ομάδα εγκύων.

Αφιέρωσε 2,5+ ώρες σε σένα και την προετοιμασία σου για μια θετική εμπειρία τοκετού και φτάσε στον τοκετό σου χωρίς άγχος ή ανησυχίες!

Πάρε μέρος στο νέο μας εντατικό workshop προετοιμασίας τοκετού. Αυτό το μάθημα τοκετού είναι online, είναι live και εκατοντάδες μέλλουσες μητέρες έχουν βοηθηθεί μέσα από αυτό!

Τι θα μάθεις, με την υποστήριξη της έμπειρης μαίας μας ⁉️

🔸 αναπνοές τοκετού 🔸 ασκήσεις εγκυμοσύνης 🔸 πλάνο τοκετού 🔸 μασάζ περινέου 🔸 μεθόδους χαλάρωσης 🔸 στάσεις τοκετού 🔸 θέσεις ανακούφισης πόνου 🔸 θέσεις εξώθησης 🔸 1ος θηλασμός 🔸 πρώτες ημέρες λοχείας και αλλά πολλά!

📍 Κλείσε θέση ΕΔΩ!
Θα πάρεις ΔΩΡΟ e-book 📙 και χρήσιμο βοηθητικό υλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *