Διαδικτυακό σεμινάριο θηλασμού & βρεφικής διατροφής (ΔΩΡΕΑΝ)

Διαδικτυακό σεμινάριο θηλασμού & βρεφικής διατροφής (ΔΩΡΕΑΝ)

Δωρεάν Online Live Σεμινάριο (webinar) με θέμα “Η διατροφή του μωρού τον 1ο χρόνο” διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και προσκαλεί εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.

24/10/20 Δωρεάν online live σεμινάριο (webinar) για εγκύους και θηλάζουσες
To mitrikosthilasmos.com λόγω των περιορισμών των συναθροίσεων εξαιτίας του Covid-19, συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση, εκμεταλλεύεται τις τεχνολογικές δυνατότητες και πλέον δίνει την ευκαιρία στις μέλλουσες και νέες μητέρες να ενημερωθούν για το θηλασμό και τη διατροφή του μωρού τους, εύκολα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά, από την άνεση του χώρου τους, χωρίς κανένα κόστος!

“Πώς, πότε και για πόσο θα θηλάζω το μωρό μου; Πότε και πώς θα αρχίσει να τρώει στερεές τροφές και ποιές; Και με τον θηλασμό τι θα γίνει τότε; Κι αν επιστρέψω στη δουλειά πώς θα τα καταφέρω;” Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα και ανησυχίες κατακλύζουν τις εγκύους και τις νέες μητέρες…

Το ενημερωτικό σεμινάριο “Η διατροφή του μωρού τον 1ο χρόνο” που έχει σχεδιάσει το mitrikosthilasmos.com και ήδη έχουν παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια δια ζώσης χιλιάδες μέλλουσες και νέες μητέρες, πλέον λόγω των περιορισμών των συναθροίσεων εξαιτίας του Covid-19, έρχεται κοντά σας διαδικτυακά, σε πραγματικό χρόνο (live), έτσι τώρα, μπορείτε να ενημερωθείτε και να λάβετε απαντήσεις για τον θηλασμό και τη διατροφή του μωρού σας, εύκολα, αξιόπιστα και αποτελεσματικά, από όπου και αν βρίσκεστε, χωρίς κανένα κόστος, αρκεί να έχετε μια ηλεκτρονική συσκευή με ηχεία (Η/Υ, tablet, κινητό smartphone) και σύνδεση στο internet! Εγγραφείτε τώρα!

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 μέρη:

  1. Μαθαίνω να θηλάζω το μωρό μου
    Με σκοπό να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας και νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα μιλήσουμε για την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
  2. Μαθαίνω να ταΐζω το μωρό μου
    Με σκοπό τη συνέχιση του θηλασμού και μετά τον 6ο μήνα της ζωής του μωρού, θα μιλήσουμε για την εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του μωρού, δίνοντας απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα.
ΠΟΤΕ: Σάββατο 24 Οκτωβρίου (2020) 11:00-12:30
ΠΟΥ & ΠΩΣ: Διαδικτυακά, ζωντανά (live), μέσω της πλατφόρμας Zoom
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν! (Τα έξοδα του σεμιναρίου καλύπτονται αποκλειστικά από το mitrikosthilasmos.com ή/και από χορηγούς).
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Αποκλειστικά σε εγκύους (και τους συντρόφους τους), ιδανικά από τον 5ο μήνα κύησης και μετά, και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-6 μηνών).
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ η Dr Σοφία Λιόση, Παιδίατρος MD, PhD, IBCLC, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών
ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ
η Μαρία Παπαποστόλου, Ιδρύτρια mitrikosthilasmos.com
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
seminars[at]mitrikosthilasmos.com, κιν.: 6999238535
Δείτε τη σελίδα του event στο facebook

Ακόμη το σκέφτεστε; Η διαδικασία εγγραφής/παρακολούθησης είναι απλή!

  1. Συμπληρώνετε παρακάτω την φόρμα με τα στοιχεία σας
  2. Επικοινωνούμε μαζί σας
  3. Κατεβάζετε το zoom (εκτός αν το έχετε ήδη εγκατεστημένο)
  4. Μια ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου σας στέλνουμε με email το link για να συνδεθείτε μαζί μας!

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *