ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος μητρικός θηλασμός 2020

ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος μητρικός θηλασμός 2020

Eτήσιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός ΚύπρουΤαυτόχρονος Θηλασμός Κύπρου: 10 Οκτωβρίου 2020 μέσω facebook live

Κύπρος: Ταυτόχρονος θηλασμός 2020

Ο ετήσιος Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός της Κύπρου φέτος, προστατεύοντας τους νέους γονείς και τα παιδιά τους, λόγω πανδημίας Covid19, θα πραγματοποιηθεί συμβολικά, μέσω διαδικτυακής ζωντανής σύνδεσης Facebook Live!

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής», προσκαλούν τις νέες μητέρες για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις 10:00π.μ. με δωρεάν συμμετοχή. Εγγραφές:
https://forms.gle/WAHTcipvh9UQKEJn8

Το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού για το 2020, το οποίο στηρίζουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Παγκόσμια Συμμαχία για τη Δράση του Θηλασμού (WABA) και η UNICEF είναι «Υποστηρίζουμε τον θηλασμό για έναν πιο υγιή πλανήτη!».

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *