Προετοιμασία τοκετού: Δωρεάν σεμινάριο εγκύων

Προετοιμασία τοκετού: Δωρεάν σεμινάριο εγκύων

Σεμινάριο τοκετού για εγκύους με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, διοργανώνει το mitrikosthilasmos.com στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, με θέμα “Θα γίνω μαμά! Ενημερώνομαι – προετοιμάζομαι για τον τοκετό”.

Θα γίνω μαμά! Ενημερώνομαι - προετοιμάζομαι για τον τοκετό
Προετοιμασία τοκετού. Τι πρέπει να ξέρω και τι μπορώ να κάνω για να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό; και αν χρειαστεί να υποβληθώ σε καισαρική τομή;

Μια γυναίκα από τη στιγμή που μαθαίνει ότι είναι έγκυος (ακόμη κι αν δεν είναι η πρώτη της φορά!) κατακλύζεται από συναισθήματα, σκέψεις, ερωτήματα και ανησυχίες σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τον ερχομό του μωρού της.

Μπορεί η έγκυος να δημιουργήσει εκείνες τις προϋποθέσεις που θα την οδηγήσουν σε φυσιολογικό τοκετό; Πώς μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να βιώσει μαι θετική εμπειρία τοκετού (κολπικού ή καισαρικής αν απαιτηθεί;)

Αν αναζητάτε και εσείς εκείνες τις απαντήσεις που θα σας καθησυχάσουν, τότε η προγεννητική ενημέρωση και προετοιμασία μέσα από αυτό το σεμινάριο, θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη!

Προγεννητική ενημέρωση και προετοιμασία

“Τι πρέπει να ξέρω και τι μπορώ να κάνω για να έχω έναν φυσιολογικό τοκετό; και αν χρειαστεί να υποβληθώ σε καισαρική τομή;”

Το σεμινάριο αυτό έρχεται να εφοδιάσει τις μέλλουσες μητέρες με σημαντικές, έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και τις πρώτες ώρες λοχείας, με σκοπό να ενημερωθούν και να  προετοιμαστούν κατάλληλα για την εμπειρία του τοκετού τους και του ερχομού του μωρού τους, όσο το δυνατόν πιο κοντά στις επιθυμίες και τις προσδοκίες τους.

Στο σεμινάριο που πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους (μετά τον 5ο μήνα κύησης), θα μιλήσει η μαία Άννα Σεχίδου.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 7 Μαρτίου (2020) 11:30-13:30
ΠΟΥ: ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας • Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όρ. {Χάρτης}
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com, κιν.: 6999238535
Δείτε τη σελίδα του event στο facebook

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και δηλώστε συμμετοχή!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Η αφίσα του σεμιναρίου
Σάββατο 7 Μαρτίου 2020: ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο από το mitrikosthilasmos.com με θέμα "Θα γίνω μαμά! Ενημερώνομαι - προετοιμάζομαι για τον τοκετό".

Διοργάνωση: Χορηγός: 
Με την ευγενή στήριξη:    Υποστηρικτές:     Χορηγοί επικοινωνίας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *