ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2019

ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2019

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» με την συνεργασία του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, προσκαλούν για τις νέες μητέρες να συμμετάσχουν στον καθιερωμένο ετήσιο Ταυτόχρονο Μητρικό Θηλασμό, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019.

Φέτος το θέμα της Παγκόσμιας Εβδομάδας Θηλασμού για το 2019, το οποίο στηρίζουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Παγκόσμια Συμμαχία για τη Δράση του Θηλασμού (WABA) και η UNICEF είναι «Ενδυναμώνουμε τους Γονείς, Διευκολύνουμε τον Θηλασμό».

Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, στηρίζει η Εθνική Επιτροπή Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών της Παγκόσμιας Συμμαχίας Δράσης για το Μητρικό Θηλασμό (WABA). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από υποστηρικτές του θηλασμού παγκοσμίως. Το mitrikosthilasmos.com συγκαταλέγεται και φέτος ανάμεσα σε όσους στηρίζουν τη δράση!

Οι εγγραφές για την εκδήλωση ξεκινούν στις 10:00 π.μ. στα πιο κάτω σημεία ανά πόλη και ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός πραγματοποιείται ακριβώς στις 11:00 π.μ.

Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Λευκωσία, Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, 99365414
  • Λεμεσός, Αίθουσα Πάνος Σολομωνίδης, 99379808
  • Λάρνακα, Larnaca Med Schools Pre-primary (πίσω από τον Σκλαβενίτη), 96649737
  • Πάφος, Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, 26848000

Δείτε τη σελίδα του event στο facebook

Η αφίσα της δράσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *