6/7/19 Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού και περιποίησης νεογνού

6/7/19 Δωρεάν σεμινάριο θηλασμού και περιποίησης νεογνού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο «επιβίωσης» για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες με θέμα: “Η καθημερινότητα του μωρού” που αφορά στην ενημέρωση και εκπαίδευση της μέλλουσας και νέας μαμάς για όλα όσα θέλει να γνωρίζει από τον πρώτο πρωινό θηλασμό ως το βραδινό μπανάκι του μωρού της!


Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή
 
Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους (μετά τον 5ο μήνα κύησης) και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-3 μηνών)θα συντονίζει η κα Κατερίνα Χατζή, Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 μέρη:

Α) ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Με σκοπό να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας και νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα μιλήσουμε για την έναρξη και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.
Β) ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ: Με σκοπό να βοηθήσουμε τις μέλλουσες και νέες μητέρες να έχουν μια ευχάριστη και απροβλημάτιστη προσαρμογή με το μωρό στο σπίτι και να μπορέσουν να ανταποκριθούν χωρίς άγχος στα καθήκοντα του νέου τους ρόλου, θα δώσουμε απαντήσεις στα πιο συχνά μικρά και μεγάλα ερωτήματα που τις απασχολούν τις πρώτες μέρες/εβδομάδες της ζωής του μωρού.

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.


ΠΟΤΕ: Σάββατο 16 Μαρτίου (2019) 11:30-13:30

ΠΟΥ: ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,
κιν.: 6999238535

Δείτε το σεμινάριο στο facebook και π
ροσκαλέστε φίλες σας! 

 

*Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων.


Προσοχή!
Κατά προτεραιότητα, δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν αντίστοιχο προηγούμενo σεμινάριό μας καθώς πρόκειται για επανάληψη!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:   
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ:
ΧΟΡΗΓΟΙ:       
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.
 
Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα και των εκδηλώσεων που διοργανώνει.
 

Μείνετε σε επαφή! Δείτε το πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων ΕΔΩ. Ακολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook.

 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *