Έκανε καισαρική και… ξεγέννησε η ίδια το μωρό της!

Έκανε καισαρική και… ξεγέννησε η ίδια το μωρό της!

Η άλλη όψη που μπορεί να έχει η καισαρική!!

 

“Αυτή είναι η στιγμή που ήρθε στον κόσμο το τέταρτο παιδί μου”, έγραψε η Sarah στην φωτογραφία που μοιράστηκε στο διαδίκτυο, με την οποία θέλησε να δώσει παράδειγμα και στις άλλες μητέρες για την άλλη όψη που μπορεί να έχει η καισαρική!

Η καισαρική δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Sarah Toyer καθώς έτσι απέκτησε και τα τρια πρώτα παιδιά της. Aυτή τη φορά όμως θέλησε να έχει έναν πιο ενεργό ρόλο σε αυτή!

Σε αυτή την εγκυμοσύνη αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κυριολεκτικά. Έτσι συννενοήθηκε με τον μαιευτήρα της και ετοιμάστηκε να ξεγεννήσει η ίδια το μωρό της.

Μετά από αναμονή οκτώ ωρών η Sarah είδε το κεφάλι του μωρού να ξεπροβάλλει άπλωσε τα χέρια της και το τράβηξε απαλά κάτω από τις μασχάλες του.


Η ανάρτησή της αυτή έγινε με σκοπό να ενθαρύννει και άλλες μαμάδες να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους με αυτόν τον τρόπο τοκετού!

Δημοσίευση: 21/9/18
Το διαβάσαμε στο babyspace.gr
ΠΗΓΗ: Βirth without fear
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *