Έγκυος έκανε pole dancing μέχρι να γεννήσει (photos & video)

Έγκυος έκανε pole dancing μέχρι να γεννήσει (photos & video)

Η Allison Sipes είναι μια γυναίκα που όχι μόνο έκανε pole dancing ενώ ήταν έγκυος αλλά μάλιστα συνέχιζε και σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης της! 


Στο βίντεο παρακάτω, βλέπουμε την Allison να ανεβαίνει με περισσή άνεση στο στύλο και να κάνει απίθανες κινήσεις ακόμη και στην 38η εβδομάδα κύησης!


Η Allison συνέχιζε την εξάσκησή της με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών της οι οποίοι αφού είχαν δει σχετικά βίντεο και φωτογραφίες που τους είχε δείξει, της είπαν ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να συνεχίζει για όσο εκείνη ένοιωθε καλά κάνοντας pole dancing!

“Κανένας τους ποτέ δεν μου είπε να μην βρίσκομαι ανάποδα! Ίσα ίσα που όλοι συμφωνούσαν ότι συνεχίζοντας αυτή την εξάσκηση θα με βοηθούσε στο να έχω καλύτερη έκβαση τοκετού αλλά και επαναφορά μετά από αυτόν!” λέει η Allison.


“Το πιο δύσκολο στάδιο προφανώς ήταν το τρίτο τρίμηνο καθώς ένιωθα πιο βαριά από ποτέ στη ζωή μου! Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιήσω τους κάτω κοιλιακούς μου… να φέρνω τα γόνατά μου στο στήθος… να γυρνάω ανάποδα… οπότε και επικεντρωνόμουν περισσότερο στον χορό καθώς προχωρούσε η εγκυμοσύνη μου”.


“Το αστείο ήταν πως δεν ένιωθα καθόλου το μωρό καθώς χόρευα ή κινιόμουν και είμαι σίγουρη πως αυτό συνέβαινε γιατί όλη αυτή η κινητικότητα τη νανούριζε και κοιμόταν, όμως μόλις τελείωνα την εξάσκηση άρχιζε να γίνεται δραστήρια και να κουνιέται και όλο αυτό ήταν πράγματι εντυπωσιακό!”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η Allison διδάσκει pole dancing και aerial hoop σε ένα στούντιο στο Ορλάντο.  Όπως η ίδια δηλώνει, το pole dancing δεν είναι κάτι που συστήνει στις γυναίκες για να το ξεκινούν ενώ είναι έγκυες και πως η ίδια ήταν ικανή να το κάνει επειδή είχε την εμπειρία 13 ετών και πως ότι έκανε το έκανε ακούγοντας το σώμα της χωρίς ποτέ να δοκιμάσει κάτι που δεν είχε ξανακάνει ποτέ πριν…”.

Δείτε περισσότερα από την Allison Sipes στο προφίλ της στο instagram

Δημοσίευση: 7/5/18
Μετάφραση / Επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *