5/5/18 ΔΩΡΕΑΝ προγεννητικό σεμινάριο από το mitrikosthilasmos.com

5/5/18 ΔΩΡΕΑΝ προγεννητικό σεμινάριο από το mitrikosthilasmos.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής

  Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, διοργανώνει δωρεάν σεμινάριο για εγκύους με θέμα: “Θα γίνω μαμά!” που αφορά στην προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας για τον φυσιολογικό τοκετό και την 1η ώρα θηλασμού.Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση

Το σεμινάριο που πραγματοποιείται σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα και απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους μετά τον 5ο μήνα κύησηςθα συντονίζει η κα Δέσποινα Τσακίρη, Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Prenatal Yoga Instructor.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον τοκετό και την ψυχοσωματική ευεξία της εγκύου. Επίσης, με σκοπό να αυξήσουμε την αυτοπεποίθηση και την ικανότητα της μέλλουσας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα μιλήσουμε για την έναρξη του θηλασμού κατά την 1η ώρα μετά τον τοκετό.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 5 Μαΐου (2018) 11:30-13:30

ΠΟΥ: ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,

κιν.: 6999238535


Προσκαλέστε φίλες μέσω facebook

*Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων

Προσοχή! Κατά προτεραιότητα, δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενo σεμινάριό μας καθώς πρόκειται για επανάληψη!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:   
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ:  

ΧΟΡΗΓΟΣ: 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα και των εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Μείνετε σε επαφή! Δείτε το πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων ΕΔΩΑκολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *