5,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και… συνεχίζουμε!

5,5 μήνες αποκλειστικού θηλασμού και… συνεχίζουμε!

 

Είμαι η Δέσποινα 31 ετών και είμαι χαρούμενη που έφτασα εγώ και ο μπέμπης μου μέχρι 5,5 μηνών αποκλειστικού θηλασμού!

Στο μαιευτήριο χωρίς την βοήθεια της μαμάς μου και της καλής μου φίλης και μαίας Ειρήνης δεν θα είχα συνεχίσει! Είχα τραυματιστεί πολύ και στις 2 θηλές,  πονούσα υπερβολικά και ο μπέμπης μου προτιμούσε μόνο το αριστερό στήθος!

Έπειτα, η μαμά μου έφυγε για την επαρχία και ο καύσωνας στην Αθήνα ήταν αφόρητος, δεν είχα κλιματιστικό στο υπνοδωμάτιο και προσέλκυα τα κουνούπια με αποτέλεσμα να πάθω μόλυνση και να έχω πουά δέρμα από τα σπυράκια παντού!

Σαν να μην έφτανε αυτό έπαθα μυκητίαση στο ένα στήθος επειδή το βράδυ δεν άλλαζα τα επιθέματα και ήταν υπερβολικά μουσκεμένα! Είχα φαγούρα και πόνο σαν να μου έμπηγαν γυαλιά σπασμένα στο στήθος, μέχρι που η φίλη μου Ειρήνη με συμβούλευσε τι να κάνω!

Αισίως και με υποστηρικτικό οικογενειακό περιβάλλον σαραντίσαμε και ο σύζυγός μου που είναι στο πολεμικό ναυτικό έφυγε 2μηνο ταξίδι στο εξωτερικό! Πήγα και εγώ στην επαρχία και με την βοήθεια της οικογένειας μου συνεχίσαμε ακάθεκτοι!

Ευτυχώς ο μπέμπης μου έπαιρνε το απαραίτητο βάρος και με πολύ καλή διατροφή δικιά μου και συχνούς θηλασμούς το γάλα μου ήταν αρκετό!!! Τώρα είμαστε 5,5 μηνών και σε λίγο καιρό θα τρώμε και τροφές!!!!

Συμβουλεύω όλες τις μανούλες να μην το βάζουν κάτω ότι δυσκολίες και να αντιμετωπίζουν!!!!! Αξίζει τον κόπο!

Παρακάτω μια φωτογραφία από τον πιο ήρεμο θηλασμό που έχω βιώσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σκιαδενης στην Ρόδο!

Ευχαριστούμε τη μαμά Δέσποινα που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της εμπειρία θηλασμού και αυτό το υπέροχο στιγμιότυπο! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

 

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *