Θηλασμός: Χωρίς υποστήριξη θα τα είχα παρατήσει…

Θηλασμός: Χωρίς υποστήριξη θα τα είχα παρατήσει…

Ιστορία θηλασμού της Μαρίας

Γεια σας. Αποφάσισα να γράψω γιατί είδα πόσο σημαντικό είναι να βρεις από κάπου στοιχεία για τον θηλασμό! Είμαι 38 ετών και έπειτα από 15 χρόνια κρατάω στην αγκαλιά μου ένα κοριτσάκι 3 μηνών!!

Γέννησα φυσιολογικά παρά τις περί του αντιθέτου (παραινέσεις) για καισαρική, χωρίς επισκληρίδιο! Πήγαν όλα καλά, όμως δεν έβγαζα αρκετό γάλα. Από την κλινική είδα μια απάθεια στις προσπάθειες μου και έτσι η μονή μου λύση ήταν το ίντερνετ.

Από την ομάδα μητρικού θηλασμού επικοινώνησα με μια κοπέλα (δεν αναφέρω όνομα γιατί δεν ξέρω αν πρέπει) η οποία με βοήθησε χωρίς κάποιο αντάλλαγμα η με κάποιο κέρδος και σήμερα θηλάζω όχι αποκλειστικά όμως 70-30.

Ευχαριστώ για τον χρόνο της και για την υποστήριξη της που χωρίς αυτήν θα τα είχα παρατήσει…


​​ ​​

Εμείς ευχαριστούμε φίλη Μαρία! Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και τα θερμά σας λόγια!

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε με εμάς και όλους τους φίλους, αναγνώστες μας, την προσωπική σας “περιπέτεια” η οποία πραγματικά γίνεται υποστηρικτικό παράδειγμα για όλες εκείνες τις μανούλες που πιθανά αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις ενώ παράλληλα μας δίνει τη μεγάλη χαρά και ικανοποίηση πως συμβάλλαμε θετικά και στο δικό σας ταξίδι θηλασμού!!

Ευχαριστούμε πολύ Μαρία! Καλή συνέχεια σε σας και το μωρό σας!!

Μετά και από αυτή την επιστολή, υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γνώση, ενημέρωση, υποστήριξη σε όλους εσάς ενώ εσείς, με σχόλια, προτάσεις κλπ μπορείτε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι! Καλύτεροι για εσάς!


Μπορείτε να στείλετε και τις δικές σας ιστορίες θηλασμού, τοκετού και μητρότητας στο 
editor[at]mitrikosthilasmos.com


Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
Μητρικός Θηλασμός
Fun page
Υποστηρικτική Oμάδα Μητρικού Θηλασμού
Απανταχού θηλάζουσες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *