Η Beyonce δεσμεύτηκε να τα καταφέρει με το θηλασμό των διδύμων της!

Η Beyonce δεσμεύτηκε να τα καταφέρει με το θηλασμό των διδύμων της!

Πώς η Beyonce ξεπέρασε τις προκλήσεις του θηλασμού:


Απλά αποκαλέστε την σούπερ μαμά! Παρά τις προκλήσεις του θηλασμού, η Beyonce έχει δεσμευτεί να τα καταφέρει με τα πρόωρα διδυμάκια της Rumi και Sir Carter!


Σαν να μην έφτανε η πρόωρη γέννησης των διδύμων της, τώρα αντιμετωπίζει ένα δεύτερο πρόβλημα με το θηλασμό. “Είναι σίγουρα δύσκολο για την Beyonce, αλλά τελικά θα τα καταφέρει” αναφέρει πηγή στο HollywoodLife.com.

“Της συστάθηκε να θηλάζει ταυτόχρονα και τα δύο μωρά της και να τα αλλάζει μεριές κατά διαστήματα, κάτι που αποτελεί πρόκληση από μόνη της γιατί τα μωρά μπορεί να μην πεινούν την ίδια στιγμή και μπορεί να είναι δύσκολο να τους μάθει να πιάνουν σωστά το στήθος”.

Ας ελπίσουμε ότι η εμπειρία της Beyonce μπορεί να ταυτιστεί με μητέρες σε όλο τον κόσμο. “Χρειάστηκε πολύς χρόνος για να βρεθεί η καλύτερη θέση για το θηλασμό και διαπίστωσε ότι ένα μαξιλάρι θηλασμού τη βοηθά πραγματικά”, συνεχίζει η πηγή. “Έχει δεσμευτεί να θηλάζει, έτσι ώστε να συνεχίσει έτσι. Καθώς οι εβδομάδες πέρασαν, σίγουρα έγιναν ευκολότερες και τα δίδυμα βρίσκουν το ρυθμό τους”.

Ας είναι αυτό ένα θετικό μήνυμα προς όλες τις μητέρες εκεί έξω – δεν είστε μόνες! Ακόμη και ένα είδωλο όπως η Beyonce, 35 ετών, αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της μητρότητας!

Ταυτίζεται καμιά με τα προβλήματα της pop star; Η υποδοχή ενός μωρού στον κόσμο είναι ένα από τα πιο απίστευτα πράγματα που μπορεί να βιώσει κανείς, αλλά δεν είναι πάντα το πιο φαντασμαγορικό…

Μήπως η μητέρα των τριών έχει και άλλες συμβουλές; Σίγουρα έχει! “Η Beyonce χρησιμοποιεί επίσης θήλαστρο- πολύ! Τουλάχιστον αυτό της δίνει ένα διάλειμμα κατά καιρούς”.

~ Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του άρθρου χωρίς άδεια ~Δημοσίευση: 27/7/17
ΠΗΓΗ: hollywoodlife.com
Μετάφραση/επιμέλεια: mitrikosthilasmos.com
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *