Επιστημονική εκδήλωση: “Μαθαίνω στο παιδί μου την αγάπη για να έχει μια ευτυχισμένη ζωή”

Επιστημονική εκδήλωση: “Μαθαίνω στο παιδί μου την αγάπη για να έχει μια ευτυχισμένη ζωή”

Μαθαίνω στο παιδί μου την αγάπη για να έχει μια ευτυχισμένη ζωή

Ο Σύλλογος Μαιών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση με θέμα “Μαθαίνω στο παιδί μου την αγάπη για να έχει μια ευτυχισμένη ζωή”.

Ομιλητές της εκδήλωσης ο Πατέρας Αθηναγόρας από τον Φάρο του Κόσμου,ο Ιάκωβος Μαρτίδης ψυχίατρος και συγγραφέας του βιβλίου “Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά” και η Βικτωρία Μοσχάκη, Μαία και Πρόεδρος του Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 11.30 στο αμφιθέατρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης “Μεταξάς”, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Το event στο facebook: Μαθαινω Στο Παιδι Μου Την Αγαπη Για Να Εχει Μια Ευτυχισμενη Ζωη

Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *