Πρόωρα δίδυμα κρατιούνται χέρι χέρι αμέσως μετά τον τοκετό (video)

Πρόωρα δίδυμα κρατιούνται χέρι χέρι αμέσως μετά τον τοκετό (video)

Μία από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ!

 

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα αδέλφια επικοινωνούν με ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ένα συγκινητικό βίντεο έρχεται να αποδείξει τον ισχυρισμό τους, και μάλιστα με πρωταγωνιστές όχι δύο παιδιά, όπως θα περιμέναμε, αλλά δύο πρόωρα νεογέννητα αδελφάκια.

Συγκεκριμένα, η Arhea Jackson- Rushford, από την Αυστραλία έφερε στον κόσμο την Kristiana και τον Kristian, που γεννήθηκαν μόλις μετά από 28 εβδομάδες κύησης.

Τα μωράκια ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό το καθένα και, απ’ ότι φαίνεται, τα καταφέρνουν μια χαρά!

Το αξιοπερίεργο, ωστόσο, είναι το ότι, όταν τα πήρε αγκαλιά ο μπαμπάς τους, εκείνα όχι απλά άγγιξαν το ένα το άλλο, αλλά κρατήθηκαν χέρι-χέρι!

Μία από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ!

Τη μοναδική αυτή στιγμή κατέγραψε η κάμερα και πλέον το συγκινητικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το video:

Τα μωρά μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και η μητέρα τους δηλώνει τρισευτυχισμένη που τα κατάφεραν και που ακόμα αγωνίζονται!

«Σήμερα όλα είναι πιθανά και οι γονείς που αντιμετωπίζουν μία αντίστοιχη κατάσταση πρέπει να παίρνουν δύναμη και να σκέφτονται ότι και η δική τους περιπέτεια θα έχει την ίδια, ευτυχή κατάληξη!», αναφέρει χαρακτηριστικά.Δημοσίευση: 20/2/2017
ΠΗΓΗ: juniorsclub.gr
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *