Τι παίρνουν μαζί τους στο μαιευτήριο οι μέλλουσες μαμάδες σε όλο τον κόσμο (φωτό)

Τι παίρνουν μαζί τους στο μαιευτήριο οι μέλλουσες μαμάδες σε όλο τον κόσμο (φωτό)

Μέλλουσες μαμάδες απ’ όλο τον κόσμο δείχνουν το περιεχόμενο της τσάντας του μαιευτηρίου

 

Σε μία προσπάθεια να επιστήσει την προσοχή γύρω από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι έγκυες σε αρκετές χώρες του κόσμου, η οργάνωση «Wateraid»  ζήτησε από τις μέλλουσες μαμάδες σε όλο τον κόσμο  να τους δείξουν το περιεχόμενο της τσάντας του μαιευτηρίου.

Για τις περισσότερες έγκυες του δυτικού κόσμου η τσάντα του μαιευτηρίου κάνει τη διαδικασία της γέννας πολύ πιο άνετη. Ρουχαλάκια για το μωρό, άνετο νυχτικό για τη μαμά, είδη περιποίησης και υγιεινής, βιβλία και ipod ”συνοδεύουν” την παραμονή της νέας μαμάς στο μαιευτήριο.

Σε κάποιες χώρες όμως, τα νοσοκομεία δεν διαθέτουν καν τον βασικό εξοπλισμό, με αποτέλεσμα  οι μέλλουσες μητέρες να πρέπει να κουβαλήσουν μαζί τους κουβάδες και ”νερό” για να μπορέσουν να γεννήσουν.

Η καμπάνια της οργάνωσης «Wateraid» αποτυπώνει με τον πιο έντονο τρόπο τις ανισότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μέλλουσες μητέρες τον τοκετό, σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

 

ΑΙΘΙΟΠΙΑ

 

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 

ΙΑΠΩΝΙΑ

 

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ

 

ΤΑΝΖΑΝΙΑ

 

ΟΥΓΚΑΝΤΑ

 

ΗΠΑ

 

ΒΡΕΤΑΝΙΑ

 

ΖΑΜΠΙΑ

 

Δημοσίευση: 22/12/2016
ΠΗΓΗ: eirinika.gr
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *