ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 10/12/16 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 10/12/16 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού από το mitrikosthilasmos.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής

 

Το  mitrikosthilasmos.com, στοχεύοντας στην ενημέρωση και καλύτερη προετοιμασία και εκπαίδευση των γυναικών στο θηλασμό, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς,  διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ένα ακόμη ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θηλασμού με θέμα: “Τα μυστικά του θηλασμού. Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά” και προσκαλεί εγκύους και θηλάζουσες μητέρες!

Το σεμινάριο αυτό, έρχεται σε συνέχεια των επιτυχημένων κύκλων σεμιναρίων θηλασμού για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες που διοργανώνει ο αγαπημένος σας διαδικτυακός τόπος τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Το σεμινάριο, με σκοπό να αυξήσει την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, απευθύνεται σε εγκυμονούσες β’-γ’ τριμήνου και σε νέες θηλάζουσες μητέρες. Περιλαμβάνει συμβουλές και απαντήσεις στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

 

Με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κα Σοφία Σαραφίδου, Παιδίατρο και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι τόσο η προετοιμασία του θηλασμού από την περίοδο της εγκυμοσύνης, η έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό, όσο και η επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, η αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων, η σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και οι στάσεις θηλασμού.

Σύντομες αναφορές θα γίνουν επίσης στην συνέχιση του θηλασμού και μετά τον 6ο μήνα της ζωής του μωρού (περίοδος απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών) καθώς και κατά την ενδεχόμενη απουσία ή επιστροφή της μητέρας στην εργασία.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου (2016) 11:00-13:30 

Στιγμιότυπο από προηγούμενο σεμινάριο

ΠΟΥ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας
Κλεάνθους 57,
Δ’ Δημοτική Κοινότητα
Τ.Κ. 54453 – χάρτης
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,
κιν.: 6999238535
 
Προσκαλέστε φίλες μέσω facebook

 

*Απαιτείται προεγγραφή
λόγω περιορισμένων θέσεων
Προσοχή! Δεν αφορά -κατά προτεραιότητα- κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενo σεμινάριό μας θηλασμού καθώς πρόκειται για επανάληψη!
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ                           ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
                  
          ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ                      ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
          

Υπό την Αιγίδα της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *