ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο γλυκό κι ευτυχισμένο ξύπνημα μωρού

ΒΙΝΤΕΟ: Το πιο γλυκό κι ευτυχισμένο ξύπνημα μωρού

Πόσο εκφραστικό μωρό!

 

Ο 2½ μηνών Όλιβερ ξυπνά εκφράζοντας με το πρόσωπό του όλα τα συναισθήματα που ξέρει… για να μας χαρίσει στο τέλος το πιο γλυκό του χαμόγελο! Δείτε το βίντεο, θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Ο μικρούλης δείχνει σαν… να θέλει και να μην θέλει να ξυπνήσει! Όταν ανοίγει τα ματάκια του και ο μπαμπάς του του λέει “καλημέρα” κάπως παραξενεύεται σαν να μην  πήρε χαμπάρι πότε ξημέρωσε κιόλας, όταν όμως τον ρωτά αν κοιμήθηκε καλά… απαντά με το πιο πλατύ και γλυκό του χαμόγελο!!

Είναι αξιολάτρευτος! Δείτε το βίντεο!

Και όπως αναφέρει ο πατέρας του ως απάντηση σε σχόλια στο YouTube, όχι, το μωρό δεν προσπαθούσε να κάνει κακά!

Δημοσίευση: 27/8/2016
Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *