ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2016

ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2016

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ

Για δέκατη χρονιά διοργανώνεται και φέτος από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής” η εκδήλωση, Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.


Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού που φέτος έχει θέμα: «Θηλασμός: Κλειδί για την Αειφόρο Ανάπτυξη», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και έχει κύριο χορηγό την εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Το mitrikosthilasmos.com είναι και φέτος υπερήφανος υποστηρικτής της εκδήλωσης!

Πληροφορίες για την εκδήλωση

Οι εγγραφές για συμμετοχή θα αρχίσουν στις 10:00π.μ. ενώ ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί παρκύπρια στις 11:00π.μ. ακριβώς, σε όλα τα καθορισμένα κέντρα και στα μαιευτήρια δημόσια & ιδιωτικά.

Παράλληλα θα διεξάγονται δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τα παιδιά.

Τα καθορισμένα κέντρα της εκδήλωσης είναι:
Λευκωσία – Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία (99365414)
Λεμεσός – Ajax Hotel (99604050)
Λάρνακα – Med Schools Λάρνακας (96649737)
Πάφος – Νοσοκομείο Ευαγγελισμός (26848000)
Αμμόχωστος – Δημαρχείο Παραλιμνίου (99571343)

Διαδώστε την είδηση και μέσω facebook

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη WABA αλλά και τις φετινές εκδηλώσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://worldbreastfeedingweek.org/

Δημοσίευση: 9/9/2016
    Όλες οι απόψεις και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα κείμενα και στις απαντήσεις που δημοσιεύονται στο mitrikosthilasmos.com, ανήκουν στους συγγραφείς, δεν εκφράζουν απαραίτητα το mitrikosthilasmos.com, έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *