Θερμή υποδοχή του mitrikosthilasmos.com στη Θεσσαλονίκη!

Στιγμιότυπα από το σεμινάριο θηλασμού του mitrikosthilasmos.com στη Θεσ/νίκη (10/4/16)

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς και σε συνέχεια των επιτυχημένων κύκλων δωρεάν σεμιναρίων θηλασμού που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, βρέθηκε κοντά και στους νέους γονείς της Θεσσαλονίκης!


Υπό την Αιγίδα της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης και με προσκεκλημένους ομιλητές τον κ. Βαγγέλη Αργυρίου, Ειδικό Ιατρό Παιδιατρικής & Εφηβικής Ιατρικής MD και Διεθνώς Πιστοποιημένο Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC και την κα Αθηνά Κισουδάκη, Ψυχολόγο, Μαία Msc και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, το mitrikosthilasmos.com διοργάνωσε στις 10/4/2016 στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας, σεμινάριο θηλασμού με θέμα: “Όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά“, με σημαντική ανταπόκριση κοινού!

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό αρχείο
του σεμιναρίου ΕΔΩ

Στόχος μας ήταν η ενημέρωση και η καλύτερη προετοιμασία και εκπαίδευση των γυναικών στο θηλασμό. Κοντά μας είχαμε εγκύους και μαμάδες, μωράκια, μεγαλύτερα παιδάκια, μελλοντικούς και νυν μπαμπάδες που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της εκδήλωσης!

Με σκοπό να αυξήσουμε την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση της νέας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, μέσα από αυτό το σεμινάριο, δώσαμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα και στο τέλος αποχαιρετιστήκαμε με χαμόγελα και ικανοποίηση!

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δ’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης κο Κωνσταντίνο Τσιαπακίδη για το θερμό καλοσώρισμα του mitrikosthilasmos.com, τον εγκάρδιο χαιρετισμό του σεμιναρίου μας και την ανοιχτή αγκαλιά του για τις επόμενες δράσεις μας στο φιλόξενο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας.

Κων/νος Τσιαπακίδης, Πρόεδρος Δ’ Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες medela και lapin house για την αρωγή τους και τα δωράκια τους προς τους συμμετέχοντες και βεβαίως προς όλους όσοι μας τιμήσατε με την παρουσία σας και τα καλά σας λόγια που μας γεμίζουν με αισιοδοξία και μας δίνουν δύναμη για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια!!

Η επιτυχία του πρώτου σεμιναρίου θηλασμού στη Θεσ/νίκη προμηνύει την καλή συνέχεια και των επόμενων που θα ακολουθήσουν! Μείνετε λοιπόν σε επαφή ώστε να εξασφαλίσετε εγκαίρως τη δική σας θέση καθώς η συμμετοχή μπορεί να είναι δωρεάν αλλά λόγω των περιορισμένων θέσεων απαιτείται ηλεκτρονική προεγγραφή!

Ραντεβού στο επόμενο σεμινάριο! Μέχρι τότε, με το καλό τα μωράκια σας και καλούς θηλασμούς!

Δημοσίευση 15/4/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *