2/4/16 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για εγκύους από το mitrikosthilasmos.com

2/4/16 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο για εγκύους από το mitrikosthilasmos.com

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ συμμετοχής

Το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, προσκαλεί εγκύους στο ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο με θέμα: “Τοκετός φιλικός για τη μαμά και το μωρό” που διοργανώνει στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας στην Αθήνα, στοχεύοντας στην ενημέρωση και καλύτερη προετοιμασία των γυναικών.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

Στιγμιότυπα από προηγούμενο σεμινάριο

Σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το Σάββατο 02 Απριλίου (2016) και ώρες 11:30-13:30, με καλεσμένη ομιλήτρια την κα Γιάννα Βασιλάκη Μαία και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, θα γίνει συζήτηση για να δοθούν απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα για την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, ενώ θα γίνουν και ασκήσεις προετοιμασίας για τον τοκετό και την ψυχοσωματική ευεξία της εγκύου.

Το σεμινάριο που απευθύνεται σε εγκύους β’ – γ’ 3μηνου, περιλαμβάνει μάθημα αναπνοών, θέσεις και τεχνικές ανακούφισης πόνου, μεθόδους χαλάρωσης και προετοιμασίας περινέου, στάδια τοκετού-συμπτωματολογία τοκετού, υποστήριξη κατά τον τοκετό.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας!
Δηλώστε παρακάτω συμμετοχή.

  ΠΟΤΕ: Σάββατο 2 Απριλίου (2016) 11:30-13:30

  ΠΟΥ: ΑΘΗΝΑ | Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com,
  κιν.: 6999238535

  Προσκαλέστε φίλες μέσω facebook

            Δηλώστε συμμετοχή* εδώ!          
  *Απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων
  Προσοχή! Δεν αφορά κυρίες που παρακολούθησαν προηγούμενo σεμινάριό μας τοκετού καθώς πρόκειται για επανάληψη!

  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
  ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ: ΧΟΡΗΓΟΣ:
  ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.
Το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα και των εκδηλώσεων που διοργανώνει.

Μείνετε σε επαφή! Δείτε το πρόγραμμα όλων των σεμιναρίων ΕΔΩΑκολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *