Θηλασμός εν πτήσει

Ιστορία θηλασμού της μαμάς Ειρήνης

Ήταν 23 Δεκεμβρίου 2014, ήμασταν μόλις 3,5 μηνών και πραγματοποιούσαμε το πρώτο μας ταξίδι με το αεροπλάνο…! 


Πετούσαμε από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη, πηγαίναμε για γιορτές στη γιαγιά και στον παππού και φυσικά είχαμε τον πρώτο μας “ιπτάμενο θηλασμό”.

Μάλιστα, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το ταξίδι, έγιναν τόσα πολλά που ένιωθα την ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί με εσάς και φυσικά όλες τις μανούλες που διστάζουν να θηλάσουν δημόσια και πόσο μάλλον μέσα σε ένα αεροπλάνο.

Όλοι έσπευσαν να με “βοηθήσουν” λέγοντάς μου να του δώσω του μικρού μας νερό με το μπιμπερό ή πιπίλα για να μην πονέσουν τα αυτιά του. Και φυσικά με καμάρι τους απαντούσα… “Δεν χρειάζεται! Θα θηλάσει!”. Οι περισσότεροι με κοιτούσαν σαν εξωγήινη!!

Με τη συγκεκριμένη πτήση μάλιστα ταξίδευαν άλλα 3 μωρά, τα οποία όπως καταλαβαίνετε πήραν την πιπίλα και το μπιμπερό αγκαλιά και δεν σταμάτησαν να κλαίνε τα καημένα… Εμείς πάλι… θηλάζαμε σε όλη την πτήση (45 λεπτά) και κοιμηθήκαμε!! Στην απογείωση και προσγείωση δε… ο μικρούλης θήλαζε ακόμη πιο έντονα και με κοιτούσε με απορία!

Όπως καταλαβαίνετε ο τίτλος της φωτογραφίας μας είναι “ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ”!!

Μανούλες, ο “ιπτάμενος θηλασμός” είναι ότι πιο εύκολο και ότι πιο απλό μπορείς να προσφέρεις στο μωρό σου για να νιώθει ασφαλές κατά τη διάρκεια της πτήσης!!!

Σήμερα είμαστε 14,5 μηνών και θηλάζουμε ακάθεκτοι!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα μας προσφέρετε!!!

    Ευχαριστούμε την φίλη Ειρήνη που μοιράστηκε μαζί μας τη δική της ιστορία θηλασμού μέσα από αυτή την υπέροχη φωτογραφία, την οποία μάλιστα φιλοξενούμε και στο νέο μας Ημερολόγιο Θηλασμού 2016! Περιμένουμε και τις δικές σας ιστορίες ή/και φωτογραφίες θηλασμού στο editor[at]mitrikosthilasmos.com

Διαβάστε περισσότερες ιστορίες θηλασμού ΕΔΩ
& ιστορίες τοκετού ΕΔΩ !

    Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις σελίδες του mitrikosthilasmos.com έχουν μόνο ενημερωτικό ή συμβουλευτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν υπόδειξη ιατρικής αγωγής ή θεραπείας και δεν υποκαθιστούν την επαγγελματική ιατρική συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού. Το mitrikosthilasmos.com δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενδεχόμενη χρήση των πληροφοριών που περιλαμβάνονται εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *