1 χρόνος Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com

«Κοντά σε κάθε μαμά!»

Το “Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας” που δημιούργησε το mitrikosthilasmos.com στην Αθήνα, συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, με τεράστια ανταπόκριση από το κοινό!


To mitrikosthilasmos.com, το πληρέστερο και επιστημονικά τεκμηριωμένο digital media του Ελληνικού διαδικτύου σε θέματα θηλασμού, μέσα στον 1ο χρόνο λειτουργίας του “Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας“, με την Ευγενή Στήριξη της Lapin House, Χορηγούς τους MedelaProderm & Dove, Χορηγούς Επικοινωνίας τα Parents.org.gr & parentscafe.gr και Υποστηρικτές διάφορες εταιρείες και φορείς, πραγματοποίησε δεκάδες ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια εγκυμοσύνης/τοκετού, θηλασμού & γονεϊκότητας της δράσης “Ρώτα από κοντά“, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 1.500 έγκυες και νέες θηλάζουσες μητέρες και εκατοντάδες μελλοντικοί και νυν μπαμπάδες!

Νέοι κύκλοι σεμιναρίων για το 2016

To mitrikosthilasmos.com, συνεχίζοντας και το 2016 την κοινωνική του προσφορά, για 6η συνεχή χρονιά,  προγραμματίζει νέους κύκλους σεμιναρίων! Μείνετε λοιπόν σε επαφή, καθώς σύντομα θα ανακοινωθεί το πρώτο φετινό σεμινάριο στο οποίο θα πρέπει να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

Δημοσίευση: 04/01/2016

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *