Απολογιστικό 7ης ημερίδας μητρικού θηλασμού

Το mitrikosthilasmos.com, στα πλαίσια των δράσεών του για τον εορτασμό της 23ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, διοργάνωσε την 7η Ημερίδα Μητρικού Θηλασμού με θέμα «ΘΗΛΑΣΜΟΣ: Γεφυρώνοντας τη γνώση με την πράξη», την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Λούρος” στο Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ (Baby Friendly Hospital).


Ο Einstein συνήθιζε να λέει ότι “έχουμε χτίσει πολλά τείχη όχι όμως αρκετές γέφυρες”… Σε μια προσπάθεια να χαμηλώσουμε τα τείχη που συχνά υψώνονται μπροστά στη νέα μητέρα και το μωρό της, με τη συνεργασία έγκριτων επιστημόνων, επιχειρήσαμε μεταφέροντας ιδέες, γνώση και καλές πρακτικές, να χτίσουμε εκείνες τις γέφυρες που οδηγούν από την επιτυχή έναρξη του θηλασμού στην απροβλημάτιστη συνέχισή του!! Και το πετύχαμε!

Η Ημερίδα που απευθυνόταν τόσο σε επαγγελματίες υγείας όσο και σε μέλλοντες & νέους γονείς, σε εγκύους, θηλάζουσες και λοιπούς φίλους και υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού, πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη και δωρεάν είσοδο προς όλους και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πάνω από 290 εγγραφές ημερησίως!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαιτέρως τις μαίες, τους μαιευτές και τους παιδίατρους που έδωσαν δυναμικό παρόν αλλά και λοιπών ειδικοτήτων επαγγελματίες υγείας, που απέδειξαν με την παρουσία τους πως σημειώνεται θετική αλλαγή αναφορικά με το ενδιαφέρον τους για συνεχή, έγκυρη ενημέρωσή τους αλλά και ουσιαστική υποστήριξη προς την Ελληνίδα μάνα στο θέμα του θηλασμού!

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό αρχείο της Ημερίδας ΕΔΩ

Η ετήσια Ημερίδα του mitrikosthilasmos.com, τελούσε υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef ενώ έχαιρε της Ευγενούς Στήριξης του Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθήνας (ΣΕΜΜΑ), της Ελληνικής Ψυχοπροφυλακτικής Εταιρείας, του Παγκύπριου Συνδέσμου Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής” και του Κέντρου Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com.

Επίσης την Ημερίδα στήριξαν ο Μέγας Χορηγός “Νοσ. ΜΗΤΕΡΑ“, οι Χορηγοί “Klinikum – Medela“, “Lapin HouseMamas & Papas” & “KITE Ελλάς ΕΠΕ – Lansinoh“, οι Υποστηρικτές “lovelyhug.gr” & “CUBE – BioGaia” καθώς και οι Κύριοι Χορηγοί Επικοινωνίας “Parents.org.gr & “ParentsCafe.gr” και οι Χορηγοί Επικοινωνίας “iator.gr“, “babyspace.gr” & “infokids.gr” τους οποίους ευχαριστούμε όλους θερμά που συνέβαλλαν στην ευόδωση αυτής της εποικοδομητικής Ημερίδας για το Μητρικό Θηλασμό.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ


ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΧΟΡΗΓΟΙΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

            ΚΥΡΙΟΙ
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ                         ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

                          
                              

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *