ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2015

ΚΥΠΡΟΣ: Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2015

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού και με σύνθημα «Θηλασμός και εργασία: Ας το κάνουμε να πετύχει» θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο ο «Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός 2015» από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού “Δώρο Ζωής”.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται για 9η συνεχόμενη χρονιά από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μητρικού Θηλασμού «Δώρο Ζωής» απευθύνεται σε νέες μητέρες και σε όλους τους υποστηρικτές του μητρικού θηλασμού.

Οι εγγραφές για συμμετοχή θα αρχίσουν στις 10:00π.μ. ενώ ο Ταυτόχρονος Μητρικός Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί στις 11:00π.μ. σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, με επίκεντρο τη μεγάλη εκδήλωση στη Λευκωσία όπου γονείς και παιδιά θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν αλλά και να ψυχαγωγηθούν μέσα από διάφορες οργανωμένες δραστηριότητες.

Οι χώροι διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι οι ακόλουθοι:

  • Λευκωσία: Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Θράκης 17, 1311 Λευκωσία (Τηλ. 99365414)
  • Λεμεσός: Pizza Mia, Λεωφόρος Κολωνακίου 26, Λεμεσός (Τηλ. 99604050)
  • Λάρνακα: Med Schools Λάρνακας, Kιλκίς 10, Λάρνακα (Τηλ. 96649737)
  • Πάφος: Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Βασιλέως Κωνσταντίνου 87 (Τηλ. 26848000)
  • Ελ. Επ. Αμμοχώστου: Δημαρχείο Παραλιμνίου, Αντώνη Παπαδοπούλου 6 (Τηλ. 99571343)
Η εκδήλωση στο facebook

To mitrikosthilasmos.com και φέτος στηρίζει την εκδήλωση η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού Κύπρου και εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με διεθνή χαρακτήρα, καθώς αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται ταυτόχρονα σε 250 κέντρα εγκατεστημένα σε 9 διαφορετικές χώρες.

Η εκδήλωση επίσης εντάσσεται στο πρόγραμμα “A BrEaST start in life: addressing social inequalities supporting breastfeeding through inclusion activities”, το οποίο λαμβάνει επιδότηση από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω των επιχορηγήσεων του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (EEA Grants) και της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Tο θέμα των φετινών εκδηλώσεων, όπως ορίστηκε από την Παγκόσμια Συμμαχία για Δράση στο Θηλασμό WABA (World Alliance for Breastfeeding Action), έχει ως επίκεντρο την απόλυτη στήριξη της κοινωνίας προς τις εργαζόμενες θηλάζουσες μητέρες με στόχο την επίτευξη της συνεχιζόμενης γαλουχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.breastfeeding-cyprus.org, ενώ πληροφορίες σχετικά με το World Alliance for Breastfeeding Action (WABA) μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://worldbreastfeedingweek.org/.

ΑΦΙΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣΑφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *