7/11/15 ΔΩΡΕΑΝ διπλό σεμινάριο για το θηλασμό από το mitrikosthilasmos.com

7/11/15 ΔΩΡΕΑΝ διπλό σεμινάριο για το θηλασμό από το mitrikosthilasmos.com

Το mitrikosthilasmos.com ο πλέον ενημερωμένος και επιστημονικά τεκμηριωμένος ιστότοπος σε θέματα θηλασμού και γαλουχίας, στο πλαίσιο των δράσεών του για τον εορτασμό της 23ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού που φέτος έχει θέμα “Θηλασμός & εργασία. Ας το κάνουμε να πετύχει!”, διοργανώνει ένα δωρεάν, διπλό σεμινάριο για τον μητρικό θηλασμό και προσκαλεί εγκύους και θηλάζουσες μητέρες.


ΔΗΛΩΣTΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου (2015) και ώρες 11:30-14:00, θα μιλήσει η Δικηγόρος κα Έλενα Μπατσούλη για “Το νομικό πλαίσιο για την εργαζόμενη θηλάζουσα” ενώ η Παιδίατρος-Νεογνολόγος και Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC κα Θεοδώρα Σπηλιωτοπούλου θα μιλήσει για το θηλασμό και όλα όσα θέλει να μάθει και πρέπει να ξέρει η νέα μαμά.

Σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, παρέα με εγκύους και θηλάζουσες μητέρες θα δώσουμε απαντήσεις και πρακτικές συμβουλές στα πιο συχνά και σημαντικά ερωτήματα που αφορούν κυρίως:

  • στην προετοιμασία του θηλασμού, από την περίοδο της εγκυμοσύνης
  • στα είδη του τοκετού και την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό
  • στις στάσεις θηλασμού και τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος (θα γίνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα)
  • στην επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας τις πρώτες σαράντα ημέρες
  • στην αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν
  • στην απροβλημάτιστη συνέχιση του θηλασμού και μετά την περίοδο απογαλακτισμού-εισαγωγής στερεών τροφών καθώς και την επιστροφή της μητέρας στην εργασία.
Στιγμιότυπο από προηγούμενη συνάντηση


ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ*:

*πρόκειται για επανάληψη προηγούμενων σεμιναρίων θηλασμού.

  • Κόστος συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ (απαιτείται προεγγραφή λόγω περιορισμένων θέσεων).
  • Απευθύνεται σε: εγκύους 2ου-3ου 3μηνου ή και νωρίτερα αν το επιθυμούν και σε θηλάζουσες μητέρες (κυρίως με μωρά 0-6 μηνών).
  • Dress Code: Φορέστε άνετα ρούχα και καλτσάκια (στην αίθουσα δεν φοράμε παπούτσια και καθόμαστε σε μαξιλάρες).
  • Χώρος διεξαγωγής: Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας mitrikosthilasmos.com. Τραπεζούντος 17 & Ανδρ. Παπανδρέου, Μελίσσια, 2ος όροφος, κτήριο Lapin Magicland (διατίθεται υπόγειο γκαράζ/δωρεάν πάρκινγκ) – χάρτης
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Προσκαλέστε φίλες μέσω facebook


Περισσότερες πληροφορίες:

κιν.: 6999238535

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:

Χορηγοί
Mε την Ευγενή Στήριξη

Λίγα λόγια για το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος που δημιουργήθηκε με αγάπη και ευαισθησία για την έγκυο και τη νέα μαμά! Είναι ειδικά διαμορφωμένο και εξοπλισμένο, διαθέτοντας δωμάτιο θηλασμού, χώρο φροντίδας μωρού και μια ζεστή γωνιά βιβλίου/παιχνιδιού για μωρά & νήπια, ενώ πληροί όλους τους κανόνες ασφαλείας.

Το Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com λειτουργεί μόνο κατά τις ημέρες και ώρες των προγραμματισμένων ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων συμβουλευτικού χαρακτήρα των εκδηλώσεων που διοργανώνει. Το πρόγραμμα ανακοινώνεται από το www.mitrikosthilasmos.com

Μείνετε σε επαφή! Ακολουθήστε το Κέντρο Θηλασμού Μητρότητας του mitrikosthilasmos.com και στο facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *